Het Huidinstituut

Afdrukken

Is Het Huidinstituut incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oosterweg 2a , 9682 RH Oostwold, Groningen

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Het Huidinstituut

Het Huidinstituut is gevestigd in Gezondheidscentrum Blauwestad te Oostwold. Vanuit de ontvangstruimte op de 1e etage hebben wij een uniek uitzicht over het Oldambtmeer, de landschappen en dorpsbebouwing van Oostwold en Midwolda.

Door de gedegen opleidingen en werkervaring van het personeel, bieden we zeer regelmatig vernieuwende behandelingen en specialisaties aan. Onze huidspecialisten zijn o.a. gespecialiseerd in: Huidverbetering, permanente make-up, microdermabrasie en anti aging d.m.v. microneedling.

Gesteund en gestimuleerd door Babor, Oolaboo, ANBOS, vakliteratuur en het regelmatig bij laten scholen van het personeel, blijven wij constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Kaart

Is Het Huidinstituut in Oosterweg 2a, Oostwold Groningen 9682 RH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Huidverzorging diensten in Oostwold Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oostwold Huidverzorging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oostwold Groningen, 9682 RH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827591]