Meekeren Aannemers en Verhuurbedrijf BV H van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grotelant 14 , 9679 VA Scheemda, Groningen

E-mail

Over Meekeren Aannemers en Verhuurbedrijf BV H van

Bij H. van Meekeren B.V. kunt u terecht voor het huren van: rijplaten, draglineschotten, rioolafsluiters, bouwhekken, betonplaten en baakschilden. Alle materieel kunt u door ons laten bezorgen.

De rijplaten, draglineschotten, bouwhekken en betonplaten bezorgen wij met eigen vrachtauto`s.

RIJPLATEN:

Alle materieel kunt u door ons laten bezorgen. De rijplaten, draglineschotten, bouwhekken en betonplaten bezorgen wij met onze eigen vrachtauto’s. Deze zijn voorzien van een laadkraan waarmee we de rijplaten en draglineschotten op hun plaats kunnen leggen en later weer kunnen opnemen.

Wij bieden u een snelle service. Als u vandaag belt, dan leveren wij morgen. Ook is het vaak mogelijk dezelfde dag het materieel te leveren. Onze planning is efficiënt, waardoor u het bestelde materieel snel ter plaatse heeft.

PLATENWALSERIJ

H. van Meekeren B.V. heeft een eigen platenwalserij. Platen die krom terugkomen maken wij weer mooi recht met onze platen-richtmachine. Wij leveren de klant dus altijd mooie rechte platen. Hierom staan wij ook bekend.

Wij walsen ook rijplaten voor derden. Diverse bedrijven maken daar gebruik van.

DRAGLINESCHOTTEN:

Onze draglineschotten kunnen worden geleverd in lengten van 3 t/m 12 m. De schotten zijn gemaakt van Azobe-hout.

H. van Meekeren B.V. is het enige bedrijf in Nederland, dat op verzoek gekeurde schotten kan leveren. Voor sommige projecten is dat gewenst. De kosten voor het keuren wordt apart in rekening gebracht.

BOUWHEKKEN:

Bouwhekken zijn leverbaar in de maat 3,50 meter lang en 2 meter hoog. Desgewenst kunnen deze voorzien worden van anti-inkijkzeil. De hekken worden geleverd inclusief kunststof voeten en klemmen.

H. van Meekeren B.V. levert een perfecte afzetting op maat en is bijvoorbeeld in te zetten bij calamiteiten en evenementen.

Vaak is het van belang om het terrein adequaat af te schermen, hierdoor creëert u rust en veiligheid.

RIOOLAFSLUITERS:

H. van Meekeren B.V.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Rijplaten_Grunn

Categorieën: Building Supplies & Services, Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Scheemda Groningen

Is Meekeren Aannemers en Verhuurbedrijf BV H van in Grotelant 14, Scheemda Groningen 9679 VA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Scheemda Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Scheemda Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Scheemda Groningen, 9679 VA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816425]