Schreef Steenhouwerij de

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zijlvestweg 44 , 9962 TB Schouwerzijl, Groningen
De Marne

E-mail - Geen ingevoerd

Over Schreef Steenhouwerij de

De Schreef is een ambachtelijke steenhouwerij met ruim 30 jaar ervaring. Wij maken naast grafmonumenten en gevelstenen ook "vrij werk". Wij bewerken natuursteen vanuit een beeldhouwers-achtergrond, een ideale combinatie om te komen tot andere oplossingen, tot frisse ideeën in steen. Immers, van oudsher maakt de steenhouwer alles wat langs de liniaal vorm te geven is. De beeldhouwer daarentegen, gaat de "ruimte" in en kan gemakkelijk uit het 'platte vlak' stappen. Naast steen behoren toepassingen van brons, keramiek, rvs, glas of hout tot de mogelijkheden.

"Elke letter wordt als het ware gebeeldhouwd"

Wij zijn gespecialiseerd in het met de hand hakken van letters en teksten. Dat betekent dat bijvoorbeeld geen a gelijk is aan de voorafgaande, hetgeen een levendig beeld geeft. Alle lettertypes zijn mogelijk, zowel verdiept als verheven.

De laatste jaren hebben wij in ons werkpakket het restaureren van oude grafmonumenten, gevelstenen, familiegraven en stenen ornamenten in huizen en kerken opgenomen.

Wij werken duurzaam door gebruik te maken van natuurlijke materialen en zoveel mogelijk steensoorten uit de nabijheid te verwerken. De door ons meest gebruikte steensoorten komen uit België (Belgisch hardsteen) en Duitsland (Bentheimer zandsteen).

Steenhouwerij De Schreef verricht werk door het hele land.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schreef Steenhouwerij de in Zijlvestweg 44, Schouwerzijl Groningen 9962 TB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Schouwerzijl Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schouwerzijl Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schouwerzijl Groningen, 9962 TB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3738268]