Slochteren Notariskantoor

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdweg 16 , 9621 AL Slochteren, Groningen
Oldambt

E-mail

Over Slochteren Notariskantoor

Wij zijn een notariskantoor voor de vertrouwde notariszaken, gevestigd in een prachtig pand, namelijk het oude gemeentehuis van Slochteren. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in de afwikkeling van nalatenschappen, notaris Jeroen van der Ploeg is gecertificeerd executeur. Daarnaast is het kantoor gespecialiseerd in de agrarische praktijk en als zodanig lid van de vereniging van agrarisch specialisten in het Notariaat.
De naam van het kantoor verwijst nog naar de vorige notaris in Slochteren: de heer Kalfsbeek, die nu is opgevolgd door notaris Van der Ploeg.
Kom gerust vrijblijvend kennismaken in Slochteren!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Slochteren Notariskantoor in Hoofdweg 16, Slochteren Groningen 9621 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Slochteren Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Slochteren Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Slochteren Groningen, 9621 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827457]