Dierenkliniek De Kanaalstreek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Maarsbroek 2 A , 9502 BC Stadskanaal, Groningen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dierenkliniek De Kanaalstreek

In onze praktijk hebben we een brede kijk op het welzijn van uw dier. De Kanaalstreek is vooral gespecialiseerd in de behandeling van gezelschapsdieren en beoefent zowel de reguliere geneeskunde als andere vormen van diergeneeskunde. U kunt bij ons terecht voor alle standaard diergeneeskundige behandelingen zoals, vaccinaties, röntgenfoto's, laboratoriumonderzoek, gebitsbehandelingen, vrijwel alle operatieve behandelingen, voedingsadvies etc. V.w.b. de andere vormen van diergeneeskunde kunt u denken aan o.a. homeopathie, acupunctuur, fytotherapie.

Dierenarts Hans Lieven is opgeleid in Utrecht en afgestudeerd in 1986. Na een intensieve periode waarin hij zowel landbouwhuisdieren, paarden als gezelschapsdieren behandelde, volgde vanaf 1995 een periode waarin hij zich voornamelijk bezighield met de geneeskunde van gezelschapsdieren. Tot medio 2005 heeft hij grotendeels de reguliere diergeneeskunde beoefend. In de loop der jaren heeft hij kennis gemaakt met de mogelijkheden van alternatieve geneeskundige benaderingen. Ervaringen gedeeld met humaan artsen lieten hem zien dat de starre concepten van de reguliere benadering vaak niet tot voldoende resultaten en werkelijke genezing leiden. Inmiddels beschikt Hans Lieven over een gedegen kennis van en praktijkervaring met de alternatieve dierengeneeskunde. Hij is aangesloten bij het Collectief Praktiserende Dierenartsen.

Praktijk voor Stadskanaal en omstreken, w.o. Musselkanaal, Nieuw Buinen, Onstwedde, Gasselte, Gasselternijveen, Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Borger, Exloo etc.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek De Kanaalstreek in Maarsbroek 2 A, Stadskanaal Groningen 9502 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Honden diensten in Stadskanaal Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Stadskanaal Honden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Stadskanaal Groningen, 9502 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3661980]