Dijkstra Jansen Bergman Notarissen & Juridisch Adviseurs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lilienthalplein 3 , 9501 XP Stadskanaal, Groningen

E-mail

Over Dijkstra Jansen Bergman Notarissen & Juridisch Adviseurs

Dijkstra Jansen Bergman notarissen & juridisch adviseurs verrichten alle notariële werkzaamheden. Op het gebied van onroerend goed: overdracht van woonhuizen en bedrijfspanden, hypotheken, splitsing in appartementen, de begeleiding van projecten et cetera. De fiscale problematiek krijgt altijd bijzondere aandacht.
Op het gebied van de ondernemingen en rechtspersonen: overdracht van bedrijven en aandelen, de oprichting van vennootschappen, verenigingen en stichtingen, fusies en ontbinding van rechtspersonen, wijziging van statuten, herstructurering van ondernemingen, certificering van aandelen et cetera.
Op het gebied van het familierecht: testamenten, huwelijkse voorwaarden, boedelbehandeling, het optreden als executeur testamentair enzovoorts. Een speciaal aandachtspunt daarbij is estate-planning.
Vanzelfsprekend is het resultaat voor de cliënt altijd het uitgangspunt van onze dienstverlening. Kwaliteitsverbetering en efficiency verhoging staan bij ons hoog in het vaandel.
Het kantoor is georganiseerd in sectoren en de meeste werkzaamheden zijn vastgelegd in protocollen. Wij zijn van mening dat op deze wijze de kwaliteit van onze dienstverlening het meest wordt gewaarborgd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dijkstra Jansen Bergman Notarissen & Juridisch Adviseurs in Lilienthalplein 3, Stadskanaal Groningen 9501 XP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Stadskanaal Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Stadskanaal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Stadskanaal Groningen, 9501 XP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819690]