Glas Ockels BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Steenhouwer 29 , 9502 EV Stadskanaal, Groningen

E-mail

Over Glas Ockels BV

Glas Ockels BV is een volledig zelfstandig en onafhankelijk opererende onderneming op het gebied van glasproductie en –plaatsing. Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar in de glasindustrie hebben wij de mogelijkheid om basisproducten van alle mogelijke glasfabrieken te betrekken om zo een grote verscheidenheid aan eindproducten te kunnen leveren. Dit zorgt voor een grote mate van flexibiliteit. Wij zijn u graag van dienst met ons maatwerk en onze service.

U bent als aannemer, glashandel of schilder opzoek naar een flexibele glaspartner? Glas Ockels is u graag van dienst. Wij leveren zowel eindproducten als bewerkbaar glas, varierend van enkel glas tot gelamineerd glas. Uw specificaties zijn de input voor de bewerking van het glas.
Jarenlange ervaring met glaswerk op maat

Wij leveren vooral aan de glas- en interieurbouw. Ons productenpallet bestaat onder meer uit enkel glas, SANCO isolatieglas en gelaagd glas. Glas Ockels is ISO-gecertificeerd en tevens aangesloten bij de Glas Branche Organisatie en kan zo te allen tijde kwaliteit garanderen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Glas-Ockels-BV/450079215036578

Categorieën: Glass Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Stadskanaal Groningen

Is Glas Ockels BV in Steenhouwer 29, Stadskanaal Groningen 9502 EV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Stadskanaal Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Stadskanaal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Stadskanaal Groningen, 9502 EV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3676177]