Koerts Schildersbedrijf Fa

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: H.J. Kniggestraat 82 , 9501 NH Stadskanaal, Groningen

E-mail

Over Koerts Schildersbedrijf Fa

Schildersbedrijf Koerts, al meer dan 75 jaar actief in het schilder- glas en behangwerk.Wij hebben onze werkzaamheden hoofdzakelijk in het onderhoudswerk gedaan. Ook nu is schildersbedrijf Koerts volop actief in het onderhouden van woon en bedrijfspanden. Door de jaren hebben wij ons bewezen in degelijk en vakkundig onderhoud.

Schildersbedrijf FA Koerts bestaat uit vaste allround medewerkers die stuk voor stuk het vak verstaan. We verzorgen hoofdzakelijk de betere onderhouds- werkzaamheden.

Ook in het restauratiewerk zijn wij actief.

Wij hebben opdrachtgevers waar we jaarlijkse controle hebben op het buitenonderhoud. Jaarlijks komen wij het buitenschilderwerk controleren en maken dan een prijsindicatie van de eventuele kosten. Voordeel is dat u elk jaar geen onvoorziene uitgaven hebt met buitenonderhoud. En het gehele jaar een goed verzorgde buitenkant.

Al onze werkzaamheden zijn bij ons al 75 jaar in goede handen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Stadskanaal Groningen

Is Koerts Schildersbedrijf Fa in H.J. Kniggestraat 82, Stadskanaal Groningen 9501 NH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Behang diensten in Stadskanaal Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Stadskanaal Behang per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Stadskanaal Groningen, 9501 NH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820989]