Online marketing

Door: kuipers webdesign  01-10-2016
Trefwoorden: Online Media, Zoekmachine Optimalisatie, Internet Design

Welke oplossing past bij u? Om te kijken welke wijze van adverteren voor uw bedrijf het beste is, zullen wij samen met u eerst rond de tafel gaan zitten en uitzoeken wat uw doelgroep is. Hier wordt uw advertentie en adverteer wijze op aangepast. Wij zorgen voor een mooie, strakke banner als u wilt adverteren in Google of in Facebook. Maar wij kunnen ook, als u hier voor kiest, specifiek een tekst schrijven voor uw advertentie in Google. Adverteren kost geld. Adverteren via adwords is uit onderzoek de meest effectieve manier gebleken om te adverteren. U wil toch ook zo veel mogelijk bezoekers, die vervolgens een offerte aanvragen en klant worden? Samen met u maken we een effectieve adwords campagne die zichzelf terug verdient. Via Google adverteren kost geld, maar het is een investering om meer klanten en omzet te genereren. Hiernaast bieden wij u ook aan om te adverteren via Facebook. Facebook campagnes zijn een stuk goedkoper dan Google campagnes. U kunt via Facebook ook zeer gericht adverteren. Wilt u bijvoorbeeld een bepaalde advertentie laten gelden voor uw woonplaats, dan kan dit prima met Facebook. U bepaalt wat u betaalt! Het budgetbeheer heeft u in eigen hand. Voor het opzetten, onderhouden en optimaliseren van uw adwords campagne of Facebook campagne berekenen wij € 47,- per maand. Daarnaast betaalt u de kosten per klik aan Google of Facebook, dit bedrag bepaalt u. Klein beginnen met een budget van € 100,- of groot met € 1000,- dit is geheel aan u.

Trefwoorden: Content Management Systeem, Domein Registratie, Domeinnaam Registratie, Email Marketing, Internet Design, Internet Marketing, Online Marketing, Online Media, Site Maken, Website Beheren, Website Optimalisatie, Zoekmachine Marketing, Zoekmachine Optimalisatie

Andere producten en diensten van kuipers webdesign

01-10-2016

Fotografie

Fotografie voor uw website is beeldbepalend. Wij kunnen professionele foto’s maken voor uw website. Er komt een professionele fotograaf bij uw bedrijf langs en gaat samen met u foto’s maken om een goed beeld voor uw klanten te creëren. Deze foto’s gebruiken wij vervolgen op uw website. Kuipers webdesign maakt zowel foto’s voor uw bestaande website als voor uw toekomstige website.


01-10-2016

SEO (Search Engine Optimalisation)

Kuipers webdesign doet veel meer dan alleen maar het bouwen van een mooie website. Webdesign is één ding, zorgen dat uw website ook gevonden wordt in Google is echter nog een stuk belangrijker. Kuipers webdesign verzorgd voor u de diensten die er voor zorgen dat u meer bezoekers op uw website binnenkrijgt. Dit doen wij onder anderen door middel van SEO (Search Engine Optimalisation), Facebook ads, Google AdWords, Facebook page en nog heel veel meer.


01-10-2016

E-mail marketing

Wilt u in direct contact staan met u klanten? Dan is email marketing misschien iets voor u. Door het inzetten van een nieuwsbrief kunt u uw klanten op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen uw bedrijf.


01-10-2016

webdesign

Een website moet bij uw onderneming passen. Hiervoor is het belangrijk dat uw website een unieke en professionele uitstraling heeft. En alle functionaliteiten bevat die nodig zijn op een website. Een website bij Kuipers webdesign wordt op maat gemaakt. Wij kijken naar uw unieke uitstraling en huisstijl en passen hier uw website helemaal op aan. Naast het feit dat wij een unieke website voor u bouwen, kunnen wij u ook begeleiden bij het verder optimaliseren van uw website.