SEO (Search Engine Optimalisation)

Door: kuipers webdesign  01-10-2016
Trefwoorden: Zoekmachine Optimalisatie, Internet Design, Website Optimalisatie

Kuipers webdesign doet veel meer dan alleen maar het bouwen van een mooie website. Webdesign is één ding, zorgen dat uw website ook gevonden wordt in Google is echter nog een stuk belangrijker. Kuipers webdesign verzorgd voor u de diensten die er voor zorgen dat u meer bezoekers op uw website binnenkrijgt. Dit doen wij onder anderen door middel van SEO (Search Engine Optimalisation), Facebook ads, Google AdWords, Facebook page en nog heel veel meer. Kuipers webdesign begeleidt u ook als u een SEO vriendelijke webwinkel wilt hebben. Wij kunnen uw webwinkel aanpassen naar de huidige SEO standaard, maar wij kunnen ook voor u een geheel nieuwe webwinkel opzetten die SEO vriendelijk is. Hiernaast bieden wij u ook de mogelijkheid om, nadat de webwinkel of de website afgeleverd is, samen elke drie maanden te kijken naar uw SEO. U kunt er ook voor kiezen om dit in eigen beheer te gaan doen, door de tips die wij geven bij het opleveren van uw eigen webwinkel of website.

Trefwoorden: Content Management Systeem, Email Marketing, Internet Design, Internet Marketing, Online Marketing, Seo, Website Optimalisatie, Zoekmachine Marketing, Zoekmachine Optimalisatie

Andere producten en diensten van kuipers webdesign

01-10-2016

Fotografie

Fotografie voor uw website is beeldbepalend. Wij kunnen professionele foto’s maken voor uw website. Er komt een professionele fotograaf bij uw bedrijf langs en gaat samen met u foto’s maken om een goed beeld voor uw klanten te creëren. Deze foto’s gebruiken wij vervolgen op uw website. Kuipers webdesign maakt zowel foto’s voor uw bestaande website als voor uw toekomstige website.


01-10-2016

E-mail marketing

Wilt u in direct contact staan met u klanten? Dan is email marketing misschien iets voor u. Door het inzetten van een nieuwsbrief kunt u uw klanten op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen uw bedrijf.


01-10-2016

Online marketing

Welke oplossing past bij u? Om te kijken welke wijze van adverteren voor uw bedrijf het beste is, zullen wij samen met u eerst rond de tafel gaan zitten en uitzoeken wat uw doelgroep is. Hier wordt uw advertentie en adverteer wijze op aangepast. Wij zorgen voor een mooie, strakke banner als u wilt adverteren in Google of in Facebook. Maar wij kunnen ook, als u hier voor kiest, specifiek een tekst schrijven voor uw advertentie in Google.


01-10-2016

webdesign

Een website moet bij uw onderneming passen. Hiervoor is het belangrijk dat uw website een unieke en professionele uitstraling heeft. En alle functionaliteiten bevat die nodig zijn op een website. Een website bij Kuipers webdesign wordt op maat gemaakt. Wij kijken naar uw unieke uitstraling en huisstijl en passen hier uw website helemaal op aan. Naast het feit dat wij een unieke website voor u bouwen, kunnen wij u ook begeleiden bij het verder optimaliseren van uw website.