webdesign

Door: kuipers webdesign  01-10-2016
Trefwoorden: Online Media, Webdesign, Zoekmachine Optimalisatie

Een website moet bij uw onderneming passen. Hiervoor is het belangrijk dat uw website een unieke en professionele uitstraling heeft. En alle functionaliteiten bevat die nodig zijn op een website. Een website bij Kuipers webdesign wordt op maat gemaakt. Wij kijken naar uw unieke uitstraling en huisstijl en passen hier uw website helemaal op aan. Naast het feit dat wij een unieke website voor u bouwen, kunnen wij u ook begeleiden bij het verder optimaliseren van uw website. Optimalisatie van uw website Wat kunt u verwachten bij de optimalisatie van uw website? Hierbij moet u denken aan onder anderen de SEO op u website, copywriting aanpassingen op uw website, de indeling van uw website (denk aan hoe de pagina’s zijn gerangschikt) en bijvoorbeeld naast uw website een facebook pagina. Responsive webdesign Website’s worden tegenwoordig steeds meer op mobiele apparaten bekeken. Wij gaan ook met onze tijd mee en maken dus al onze website’s mobiel vriendelijk. Naast dat het voor u erg gunstig is om een website te hebben die mobiel vriendelijk is, hecht Google daar ook waarde aan en helpt dit dus om hoger in Google te komen.

Trefwoorden: Content Management Systeem, Email Marketing, Internet Design, Internet Marketing, Logo Ontwerpen, Online Marketing, Online Media, Webdesign, webdesign emmen, Webdesign Groningen, webdesign stadskanaal, Website Optimalisatie, Zoekmachine Marketing, Zoekmachine Optimalisatie,

Andere producten en diensten van kuipers webdesign

01-10-2016

Fotografie

Fotografie voor uw website is beeldbepalend. Wij kunnen professionele foto’s maken voor uw website. Er komt een professionele fotograaf bij uw bedrijf langs en gaat samen met u foto’s maken om een goed beeld voor uw klanten te creëren. Deze foto’s gebruiken wij vervolgen op uw website. Kuipers webdesign maakt zowel foto’s voor uw bestaande website als voor uw toekomstige website.


01-10-2016

SEO (Search Engine Optimalisation)

Kuipers webdesign doet veel meer dan alleen maar het bouwen van een mooie website. Webdesign is één ding, zorgen dat uw website ook gevonden wordt in Google is echter nog een stuk belangrijker. Kuipers webdesign verzorgd voor u de diensten die er voor zorgen dat u meer bezoekers op uw website binnenkrijgt. Dit doen wij onder anderen door middel van SEO (Search Engine Optimalisation), Facebook ads, Google AdWords, Facebook page en nog heel veel meer.


01-10-2016

E-mail marketing

Wilt u in direct contact staan met u klanten? Dan is email marketing misschien iets voor u. Door het inzetten van een nieuwsbrief kunt u uw klanten op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen uw bedrijf.


01-10-2016

Online marketing

Welke oplossing past bij u? Om te kijken welke wijze van adverteren voor uw bedrijf het beste is, zullen wij samen met u eerst rond de tafel gaan zitten en uitzoeken wat uw doelgroep is. Hier wordt uw advertentie en adverteer wijze op aangepast. Wij zorgen voor een mooie, strakke banner als u wilt adverteren in Google of in Facebook. Maar wij kunnen ook, als u hier voor kiest, specifiek een tekst schrijven voor uw advertentie in Google.