Karel Pilon versterkt Max-IT

Door: Max-it  15-05-2008
Trefwoorden: Software, Dienstverlening, Maatwerk

Max-IT , een onafhankelijke ICT dienstverlener uit Stadskanaal, is verheugd om u te melden dat er per vandaag weer een (Delphi) ontwikkelaar als collega is toegevoegd aan het personeelsbestand.
De nieuwe collega, Karel Pilon, is een oude bekende van de directeur van Max-IT Jaap van der Schoor en heeft jarenlang samengewerkt met onder andere zijn nieuwe collega Fons Oude Moleman.
Max-IT, zal samen met de komst van Karel de ontwikkelactiviteiten verder uitbreiden.
Max-IT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van (software) maatwerkoplossingen en proces-ondersteuning.
“Oplossingen moet je niet altijd zoeken in de techniek. Vaak zit de oplossing in het proces” aldus Jaap van der Schoor.
“Wij helpen onze klanten met alle aspecten van ontwerp, bouw en beheer. Ons belangrijkste doel is de klant in een perfecte positie te brengen voor succes op de lange termijn.  Functionaliteit is hierbij leidend. Techniek is slecht een hulpmiddel.”

Max-IT levert diensten op het gebied van systeem- en netwerkbeheer, hosting in ons datacenter bij de Groningen Internet Exchange, het ontwikkelen van (software) maatwerkoplossingen, het digitaliseren van archieven en procesondersteuning ( w.o. data-entry ). Verder leveren wij het softwarepakket VTR waarmee veiligheidsdiensten en stadswachten hun proces kunnen ondersteunen. Op onze site ( http://www.max-it.nl ) vindt u uitvoeriger beschrijvingen van onze producten en diensten.

Naast het MKB werken wij veel voor de overheid ( politie, justitie en provinciale en gemeentelijke overheid).
Bij alles wat wij doen hanteren wij het motto dat ICT er is om het u gemakkelijker te maken.Trefwoorden: Dienstverlening, Ict, Maatwerk, Ontwikkelaar, Software