Max-IT maakt user-interface voor DiagnOptics

Door: Max-it  20-05-2008
Trefwoorden: Risico, Diagnoptics, Cardiovasculair

Het bedrijf DiagnOptics uit Groningen heeft een AGE ( advanced glycation endproduct) reader ontwikkeld.
Dit apparaat meet bij een persoon op een simpele , doeltreffende en snelle manier de cardiovasculaire risico’s. 

De AGE reader dient nu wereldwijd ingezet te worden door deze te plaatsen in een handzame behuizing met daarin een 5,7” TFT touchscreen.
De onafhankelijke dienstverlener Max-IT uit Stadskanaal maakt voor DiagnOptics de user-interface en zorgt voor onder andere communicatie mogelijkheden naar een handheld PC.

Max-IT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van (software) maatwerkoplossingen.
“Wij helpen onze klanten met alle aspecten van ontwerp, bouw en beheer. Ons belangrijkste doel is de klant in een perfecte positie te brengen voor succes op de lange termijn. Functionaliteit is hierbij leidend. Techniek is slechts een hulpmiddel.”

Max-IT levert diensten op het gebied van systeem- en netwerkbeheer, hosting in ons datacenter bij de Groningen Internet Exchange, het ontwikkelen van (software) maatwerkoplossingen, het digitaliseren van archieven en procesondersteuning ( w.o. data-entry ). Verder leveren wij het softwarepakket VTR waarmee veiligheidsdiensten en stadswachten hun proces kunnen ondersteunen. Op onze site (  http://www.max-it.nl  ) vindt u uitvoeriger beschrijvingen van onze producten en diensten.

Trefwoorden: Cardiovasculair, Diagnoptics, Glycation, Maxit, Max-it, Risico,