Max-VTR geeft workshop aan gemeenten in Amersfoort

Max-VTR geeft workshop aan gemeenten in Amersfoort van Max-it

Door: Max-it  27-04-2008
Trefwoorden: Veiligheid, Registratie, Toezicht

MAX-VTR is een flexibel registratiesysteem speciaal bestemd voor de veiligheidszorg. De gebruiker kan lokaal registreren op een pc, notebook of zelfs op een PDA of smartphone. Uiteindelijk worden de gegevens na contact met de centrale PC/Server gesynchroniseerd.
MAX-VTR bestaat uit verschillende functionele modules. Elke module heeft betrekking op een specifiek werkterrein in de veiligheidszorg. U kiest daarom voor de modules die u nodig heeft per gebruiker. Heeft u later toch een extra module nodig? Geen probleem. VTR is flexibel, met een simpele muisklik beschikt u direct over de door u gewenste module. U stelt uw eigen systeem per gebruiker samen, zonder overbodige omhaal!

De standaard serverversie van MAX-VTR draait op een PC met MySQL als database server. Desgewenst is er een versie beschikbaar met Oracle als database server. Functioneel is er geen verschil tussen beide versies. De standaard cliëntversie voor iedere volgende gebruiker draait op een windows pc of pda of smartphone.

Veiligheid 
Toegang 
Registratie 

Gegevens eenmaal vastgelegd zijn onmiddellijk voor iedereen beschikbaar.

Max-IT heeft speciaal voor u enkele partners geraadpleegd. Ten eerste het bedrijf Paralax met software voor personeelsplanning en Veiligheidszorg Drenthe met http://www.BenKwijt.nl, een oplossing voor Gevonden en Verloren Voorwerpen. Beide partners zijn betrokken bij de veiligheidsbranche en werken nauw met ons samen. Beide partners en ondergetekende zijn dan ook vastgelegd voor een workshop op 24 juni 2008. 
Dit is de gelegenheid om kennis te maken met één van deze voor elke gemeente cruciale applicaties. 


Kijk op onze site !! http://www.max-vtr.nl

Trefwoorden: Handhaving, Max-it, Max-vtr, Registratie, Stadswacht, Toezicht, Veiligheid,