Restaurant de Rode Loper

Restaurant de Rode Loper van Restaurant de Rode Loper

Door: Restaurant de Rode Loper  14-05-2011
Trefwoorden: Restaurant, Lunch, Zakelijke Dienstverlening

 

Welkom op de website van Buffet restaurant De Rode Loper in Stadskanaal. De gerechten van ons rijk gesorteerde buffet kunt u via de site helaas niet proeven, maar we geven u graag een ‘voorproefje’ van de sfeer en al onze mogelijkheden. Een privé-etentje of brunch, een verjaardagsfeest, een zakelijke lunch, presentatie of vergadering, personeelsfeest of catering: wij verzorgen het voor u.

Op zondagochtend heerlijk lang uitslapen en dan op uw gemak genieten van een compleet verzorgde brunch. Gezellig met zijn tweetjes, met familie, vrienden of collega’s een avond uit en smullen van de warme en koude gerechten van ons buffet.

In alle rust vergaderen en tijdens de lunch zaken doen. Een presentatie voor of vergadering met een grote groep mensen met alle faciliteiten voor een geslaagde bijeenkomst. Of catering bij u op de zaak: naar keuze brengen wij luxe belegde broodjes of warme en koude schalen.  

Trefwoorden: Brunch, Buffet, Culinaire Arrangementen, Dagje Uit, Duitse Keuken, Feest Locatie, Franse Keuken, Griekse Keuken, Internationale Keuken, Japanse Keuken, Kopje Koffie, Lunch, Mediterrane Keuken, Restaurant, Rode, Uit Eten, Vergaderzaal, Zakelijke Dienstverlening