Technisch Advies- en Installatiebureau HVK B V

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Electronicaweg 25 , 9503 GA Stadskanaal, Groningen

E-mail

Over Technisch Advies- en Installatiebureau HVK B V

Wij adviseren en installeren warmte, elektra en sanitaire installaties. Wij denken met u mee hoe en waar u het beste energie kunt besparen. Dit betekend dat wij uw situatie ter plekke bekijken en u een maatwerk advies geven. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent. Wij bekijken bestaande installaties en maken zo nodig thermografie opnames van uw woning om zo de koudebruggen in beeld te brengen. Wij begeleiden de doe hetzelfer met degelijk advies en hebben een afhaal balie waar u 5 dagen in de week terecht kunt. Daar naast hebben wij in onze Toonzaal de mogelijkheid om u kennis te laten maken met onze mogelijkheden. Ook kunt u hier sanitaire producten zien en voelen. We werken samen met technische partners met o.a. uitgebreide sanitaire toonzalen. in overleg kunt u daar een afspraak maken voor een vrijblijvend advies. Wij leveren sanitaire producten tegen internet prijzen!!

KOM ERVAAR EN MAAK KENNIS MET TECHNISCH ADVIES EN INSTALLATIE BUREAU HVK bv

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
24 uur open
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Technisch Advies- en Installatiebureau HVK B V in Electronicaweg 25, Stadskanaal Groningen 9503 GA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Stadskanaal Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Stadskanaal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Stadskanaal Groningen, 9503 GA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821867]