Bloemhof

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bloemhof 1 , 9791 LA Ten Boer, Groningen
Groningen Stad

E-mail

Over Bloemhof

Bloemhof is een woon-, zorg- en behandelcentrum in Ten Boer. In ons moderne pand kunnen wij u een compleet pakket ouderenzorg aanbieden. Bloemhof staat letterlijk en figuurlijk ‘midden in de samenleving’. Ons prachtige pand maakt onderdeel uit van de geheel vernieuwde dorpskern van Ten Boer. Alle buurtvoorzieningen, zoals de winkels, de markt en de bibliotheek, liggen op loopafstand.

Als het om gastvrijheid gaat, vindt u Bloemhof terug in de landelijke top 10 van verpleeg- en verzorgingshuizen! Onze gastvrijheidszorg dragen wij niet alleen uit naar de cliënten, maar ook naar de directe omgeving.

Het verzorgingshuis telt circa 80 appartementen. Ieder appartement heeft een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer en een ruime badkamer. Rondom Bloemhof staan 75 aanleunwoningen, waarvan de meeste rechtstreeks zijn verbonden met het hoofdgebouw. Bloemhof biedt cliënten die bijvoorbeeld een operatie in een ziekenhuis hebben ondergaan, een Kortdurende Opname (maximaal 12 weken). Kenmerkend voor de nieuwbouw ‘Lindenhof’, die eind 2011 gerealiseerd is, is de kleinschalige zorgverlening. Cliënten wonen met zes personen in een woning, waarbij iedereen een eigen slaapkamer heeft. Aan cliënten die problemen met het geheugen krijgen, biedt Bloemhof zogenaamde 'meerzorg'.

De activiteitenbegeleiders organiseren samen met een groep enthousiaste vrijwilligers dagelijks diverse recreatieve, bewegings- en ontspanningsactiviteiten. Ook de buurtbewoners zijn daarbij welkom.

In Bloemhof is een vestiging van het Expertise Behandelcentrum Groningen. Het EBC is een onderdeel van Zorggroep Groningen. Op de vestigingen van Zorggroep Groningen behandelen onze artsen en therapeuten de cliënten die bij ons verblijven.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Is Bloemhof in Bloemhof 1, Ten Boer Groningen 9791 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Thuiszorg diensten in Ten Boer Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ten Boer Thuiszorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ten Boer Groningen, 9791 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827309]