Innersdijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Verlaatweg 10 , 9791 DR Ten Boer, Groningen
Groningen Stad

E-mail

Over Innersdijk

Eind december 2011 is Innersdijk verhuisd van Beijum in Groningen naar Ten Boer. De interim huisvesting is gelegen op een mooie locatie met een prachtig uitzicht.

In deze interim huisvesting zijn afdelingen voor revalidatie, somatische zorg en psychogeriatrische zorg. Elk klant heeft een eigen zit/slaapkamer. Op de revalidatieafdelingen hebben de klanten daarnaast een eigen badkamer. De huisvesting is ruim opgezet met onder meer royale kamers, een mooie Brasserie, een tuinkamer, kantoren, ruimtes voor de behandeldienst en grote binnentuinen.

De activiteitenbegeleiders organiseren samen met een groep enthousiaste vrijwilligers dagelijks diverse recreatieve, bewegings- en ontspanningsactiviteiten. Ook de buurtbewoners zijn daarbij welkom.

In Innersdijk is een vestiging van het Expertise Behandelcentrum. Het EBC is een onderdeel van Zorggroep Groningen. Op de vestigingen van Zorggroep Groningen behandelen onze artsen en therapeuten de cliënten die bij ons verblijven. De volgende disciplines zijn aan het EBC verbonden: artsen, diëtisten, doktersassistenten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, geestelijk verzorgers, laborant, logopedisten, maatschappelijk werkers, psychologen, psychomotorische therapeuten, specialist ouderengeneeskunde en de tandarts. Zij zijn gespecialiseerd in de behandeling van ouderen en chronische aandoeningen en complexe zorgvragen, zoals artrose, diabetes, CVA, de ziekte van Parkinson, de ziekte van Alzheimer, osteoporose en COPD. Het EBC is er echter ook voor met name oudere wijk- en dorpsbewoners. Zij kunnen gebruik maken van onze diensten op het gebied van diëtiek, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie en psychologie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Andere diensten in de buurt van Ten Boer Groningen

Is Innersdijk in Verlaatweg 10, Ten Boer Groningen 9791 DR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Thuiszorg diensten in Ten Boer Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ten Boer Thuiszorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ten Boer Groningen, 9791 DR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827307]