KIRAEL Centrum voor White Time Healing

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Markeweg 72 , 9561 SE Ter Apel, Groningen
Vlagtwedde, Westerwolde

E-mail

Over KIRAEL Centrum voor White Time Healing

Mijn naam is Karin Vreeswijk. In Ter Apel bied ik in het Spiritueel Centrum Kiraël healing cursussen,behandelingen en workshops aan die uniek zijn en passen in het nieuwe bewustzijn en nieuwe energie waarin wij overgaan. Deze helingsvormen ondersteunen je krachtig in je persoonlijke ontwikkeling en je spirituele groei naar een hoger bewustzijn. Ze zijn een weldaad voor je lichaam, geest en ziel.

De kern van mijn kleinschalige praktijk is werken met Universal White Time Healing, een zeer liefdevolle kosmische energie van hoge frequentie, waar ik al vanaf 2004 mee werk. Deze verfijnde doch krachtig helende energie kun je al na de 2-daagse basis cursus gaan gebruiken als zelfhulp. Je kunt ook je partner, kinderen en anderen er mee behandelen, ook je dieren, je huis en situaties.

Behalve dat deze energie je stimuleert in je persoonlijke en spirituele groei, ondersteunt het je geweldig als je in een moeilijke periode zit, En kan ook ontspanning en verlichting brengen bij bijvoorbeeld een burn-out of ter ondersteuning bij herstel na een operatie of na behandelingen bij kanker en andere (ook chronische) ziekten. Het stimuleert ook sterk je zelfhelend vermogen van je lichaam.

Cursisten die het hebben gevolgd voelen zich na de eerste cursus al veel vitaler, "lichter" van lichaam en geest en staan verbaasd over de vele mogelijkheden die je hiermee hebt waardoor duidelijke verbeteringen kunnen ontstaan. En je hebt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen met het 2e level van White Time Healing en de hogere levels.
Ook met de andere cursussen, workshops en sessies die ik geef kun je enorm groeien op persoonlijk en spiritueel niveau, zoals de Beyond cursussen en de Board of Knowledge sessies, Kristal Healingen, groepsmeditaties en meer.

Raadpleeg voor meer informatie mijn website www.kiraelcentrum.nl met daarin ook de Agenda voor de geplande activiteiten.
Als je verder weg woont, is het mogelijk om tijdens de cursussen tegen een kleine vergoeding bij mij te overnachten.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/KIRAEL-Centrum-voor-White-Time-Healing-1668976426658313/

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is KIRAEL Centrum voor White Time Healing in Markeweg 72, Ter Apel Groningen 9561 SE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Ter Apel Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ter Apel Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ter Apel Groningen, 9561 SE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821689]