Uitzendbureau met specialisatie Transport, Logistiek, Schoonmaak en Commerciele functies

Door: Hb-personeelsdiensten  21-07-2011
Trefwoorden: Uitzendbureau

 

                                                                

                                                                              

Jong, ambitieus, ondernemend en altijd op zoek naar de ideale match tussen werkgever en werknemer. Met veel aandacht voor de specifieke wensen van beide partijen de juiste kandidaten naar een passende baan begeleiden: dat is HB-Personeelsdiensten BV.
Wij zijn  een allround uitzendbureau met als specialisatie transport en logistiek. In welke sector u ook actief bent wij voorzien u van gekwalificeerde medewerkers.  De dienstverlening van HB Personeelsdiensten is aantrekkelijk geprijsd. Dankzij onze kleinschalige organisatie  zijn de lijnen kort en is uw eigen  contactpersoon  altijd snel bereikbaar. Onze dynamiek stopt niet buiten kantoortijden.
Kortom:  Wij leveren maatwerk, waarbij in overleg snel veel te regelen is.

Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot het transport .Wij zijn actief in branches als schoonmaak, bouw en administratief personeel. Maar is uw bedrijf buiten deze genoemde branches actief, twijfel dan niet om ons in te schakelen. Wij hebben een uitgebreide portfolio aan werknemers voor u beschikbaar.

De kwaliteit van HB Personeelsdiensten wordt gegarandeerd door onze certificaten VCU en NEN 4400-1. Ons lidmaatschap van NBBU biedt u optimale garantie op naleving van alle wetten en regels die betrekking hebben op de uitzendbranche. Het SNA-keurmerk is een extra garantie voor een financieel betrouwbaar uitzendbureau. Het maakt het inlenen van arbeid en het uitbesteden van werk een stuk makkelijker en veiliger. Als  werkgever bent u zo beter beschermd tegen fraude
.

Hebt u vragen of wilt u ons spreken?

HB Personeelsdiensten B.V.
Ambachtsweg 10, 9563 TV  Ter Apelkanaal
Tel. 0599 237771

Trefwoorden: Uitzendbureau