Kramp start spectaculaire inruilactie betreffende oude schrikdraad-apparaten

Door: Kramp Nederland  31-03-2006
Trefwoorden: Landbouw, Afrasteringen, Schrikdraadapparaat

In 2004 introduceerde Kramp het Europese topmerk AKO, specialist op het gebied van elektrische afrasteringen, zeer succesvol in de markt. Nu het voorjaar langzaam op gang komt, start Kramp in samenwerking met AKO een inruilactie voor oude schrikdraadapparaten.

Deze actie houdt in dat de eindgebruiker voor elk schrikdraadapparaat (ongeacht merk, type en staat) een inruilkorting van € 40 ontvangt ! Dus ook slechte en defecte apparaten kunt u inruilen tegen een apparaat uit de actie.
Het AKO actie-assortiment bestaat uit o.a. batterij-, accu-, solar- en
230-V gevoede apparaten die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en worden geleverd met een 3-jarige garantietermijn.

Naast eerdergenoemde apparaten levert Kramp ook een compleet assortiment AKO-toebehoren, bestaande uit o.a. lint, koord, draad, isolatoren, poortgrepen en afrasteringspalen. Kramp verleent bij AKO-apparaten extra service in de vorm van zeer snelle reparaties die in het eigen servicecentrum van Kramp plaatsvinden.

Kies met AKO voor een betrouwbaar systeem met een prima prijs/kwaliteitsverhouding dat uw dieren op het erf of in de weide houdt!

Trefwoorden: Afrasteringen, Landbouw, Schrikdraadapparaat

Contact Kramp Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share