Benus Uithuizen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Edama 9 , 9981 ND Uithuizen, Groningen
Eemsmond, Groningen Stad
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Benus Uithuizen BV

Bouwonderneming Benus Uithuizen b.v. is een gesettelde en dynamische bouwonderneming die alle disciplines van de bouw beheerst. Daarnaast zijn we nauw betrokken bij onze klanten voor een degelijk en onderhoud arm product.

Bouwonderneming Benus Uithuizen b.v. werkt met een klein team, korte communicatielijnen, een goed beheersbaar primair proces is daar mede debet aan. Bouwonderneming Benus Uithuizen b.v. is een veelzijdige, degelijke middelgrote bouwonderneming die actief is op alle terreinen van de nieuwbouw, onderhoudswerken, renovatiewerken. Te denken valt ook aan winkels, bedrijfsgebouwen, scholen, kantoren, multifunctionele centra, zorgcentra, woonzorg gebouwen, particuliere woningen en verbouwingen.

Bouwonderneming Benus Uithuizen b.v. heeft als familiebedrijf bijna 100 jaar ervaring opgedaan in alle fases van de bouw. Voor het vervangen van een slot van een toiletdeur tot het bouwen van een zorgcomplex bent u bij Bouwonderneming aan het juiste adres. Door de jaren heen heeft Bouwonderneming Benus Uithuizen b.v. zich bewezen als een gedegen bouwpartner en wil dit graag nog met minimaal 100 jaar continueren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Uithuizen Groningen

Is Benus Uithuizen BV in Edama 9, Uithuizen Groningen 9981 ND uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Uithuizen Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uithuizen Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uithuizen Groningen, 9981 ND, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815162]