Logopediepraktijk Eemsmond-Middelstum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Havendwarsweg 2 , 9981 JS Uithuizen, Groningen
Eemsmond, Groningen Stad

E-mail - Geen ingevoerd

Over Logopediepraktijk Eemsmond-Middelstum

Logopediepraktijk Eemsmond-Middelstum heeft vestigingen in Uithuizen, Warffum, Middelstum , Uithuizermeeden en Groningen.

Wij zijn opgeleid om alle voorkomende logopedische problemen te behandelen. Via regelmatige bij_en nascholing houden wij onze kennis uptodate. Doordat ieder van ons haar eigen specialisaties en interessegebieden heeft, bent u verzekerd van de beste zorg.
Mathilde Cleveringa is logopedist en klinisch linguist ( taalkundige)
Titia Sikma is logopedist en stemtherapeut en stemcoach

Communiceren met de ander is voor elk mens van wezenlijk belang. Wij zetten graag onze deskundigheid in om mensen met communicatieve problemen verder te helpen. Daarbij stemmen we steeds af op de behoefte van u als cliënt:.
Wat is uw klacht en wat wilt u graag bereiken . Afhankelijk van wat er aan de hand is kan het probleem opgelost worden óf leert u er zo goed mogelijk mee omgaan.

In onze praktijk bieden wij onderzoek, therapie en advies aan kinderen en volwassenen die problemen ondervinden bij het communiceren. U kunt bij ons terecht met problemen op het gebied van taal, spraak, adem, stem, slikken en gehoor.

Wat is logopedie

Door te praten en te luisteren begrijpen wij elkaar. In het dagelijks leven is het spreken onmisbaar. Om te spreken moeten wij ademen, gebruiken wij onze stembanden, keel, neus, kaken, tong en lippen. Om te kunnen spreken moeten wij ook kunnen horen, denken en begrijpen. Spreken is dus een ingewikkeld proces. Stoornissen daarin worden door de logopedist behandeld in samenwerking met huisarts, specialist of tandarts.
Logopedie is meer dan spraakles, omdat niet alleen spraakstoornissen zoals slissen, stotteren of slikken worden behandeld. Voor alle problemen die met spreken en verstaan te maken hebben, kunt u bij de logopedist terecht.

Wij houden ons dus bezig met communicatie in de ruimste zin van het woord.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Logopediepraktijk Eemsmond-Middelstum in Havendwarsweg 2, Uithuizen Groningen 9981 JS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Uithuizen Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uithuizen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uithuizen Groningen, 9981 JS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226273]