Ommelander Courant

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsplein 2 , 9981 BH Uithuizen, Groningen
Eemsmond, Groningen Stad

E-mail

Over Ommelander Courant

NoordPers is een uitgeverij/drukkerij die zich specialiseert in krantenproducten. Door de jaren heen uitgegroeid tot een moderne onderneming met een vakbekwaam, enthousiast team van medewerkers dat wekelijks zorg draagt voor uitstekende producten.

NoordPers is uitgever van twee abonneekranten en negen huis-aan-huis nieuwsbladen met een gezamenlijke oplage van ruim 252.000 exemplaren. De kranten kenmerken zich door een grote hoeveelheid nieuws en informatie uit de directe leefomgeving en hebben een hoge attentiewaarde onder de vele lezers. Het is daarmee voor de adverteerder het perfecte medium voor de reclameboodschap.

Naast eigen uitgaven drukt NoordPers ook diverse titels voor andere uitgevers.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Uithuizen, daar bevindt zich ook de fysieke drukkerij en de receptie van de Ommelander Courant / De Ommelander en De Eemslander.

Daarnaast is er voor De Koerier, De Regiokrant en De Nieuwsbode een receptie aan de Van Beresteynstraat 1 in Veendam. Voor De Zuidenvelder aan de K. Doormanstraat 1 in Emmen en voor De Schakel, De Veldenkrant en de Oostermoer-Noordenveld / De Oostermoer aan De Millystraat 5 in Zuidlaren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Books, Newsagents & Comics

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ommelander Courant in Stationsplein 2, Uithuizen Groningen 9981 BH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Uithuizen Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uithuizen Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uithuizen Groningen, 9981 BH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825056]