Bouwbedrijf Veldman

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tuinbouwweg 8 , 9982 EK Uithuizermeeden, Groningen
Eemsmond, Groningen Stad

E-mail

Over Bouwbedrijf Veldman

Een bedrijf met jarenlange ervaring in onderhoud, verbouw en renovatie sinds 1928 in het Noord-Groninger dorp Uithuizermeeden. Het bedrijf is een begrip in en rondom de gemeente Eemsmond en verovert vele werkzaamheden door mond-op-mondreclame van positieve klanten. Bij Bouwbedrijf Veldman bent u op het goede adres voor kleine en grotere werkzaamheden, vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van het werk. Het bedrijf werkt met een vaste kern van 10–15 medewerkers. Ook vaste onderaannemers is een sterk punt in ons bedrijf.

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Uithuizermeeden Groningen

Is Bouwbedrijf Veldman in Tuinbouwweg 8, Uithuizermeeden Groningen 9982 EK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nieuwbouw diensten in Uithuizermeeden Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uithuizermeeden Nieuwbouw per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uithuizermeeden Groningen, 9982 EK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3714433]