Fokkens Duurzaam

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Louten 7 , 9971 BC Ulrum, Groningen
De Marne, Groningen Stad

E-mail

Over Fokkens Duurzaam

Bent u op zoek naar een ervaren monteur in Ulrum, Leens, Zoutkamp, Vierhuizen, Houwerzijl en omstreken? Dan is Sanitiem Fokkens uit Ulrum uw partner. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe badkamer, last heeft van een lekkende kraan, een storing aan uw cv-ketel heeft of zonnepanelen, windturbines of een pelletkachel wilt kopen: u bent bij ons aan het goede adres!

Sanitiem is een samenwerkingsverband dat wordt gevormd door de betere sanitair vakhandel en installatiebedrijven. Wij bieden de klant een echt totaalpakket met een uitstekende service. Sanitiem Fokkens adviseert u vakkundig bij de aankoop van sanitair, een cv-ketel of energiebesparende producten, zoals zonnepanelen, windturbines en pelletkachels. Deze producten koopt u tenslotte voor de lange termijn, daarom is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Over de installatie hoeft u zich geen enkele zorgen te maken. Sanitiem Fokkens heeft vakkundige en goed opgeleide monteurs in dienst met oog voor de klant en verstand van zaken.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Is Fokkens Duurzaam in Louten 7, Ulrum Groningen 9971 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ulrum Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ulrum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ulrum Groningen, 9971 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816505]