Waterontharder.info zonder zout bespaart geld, milieu en energie

Waterontharder.info zonder zout bespaart geld, milieu en energie van Energy Consultancy Group Waterbehandeling

Door: Energy Consultancy Group Waterbehandeling  28-12-2008
Trefwoorden: Milieu, Energiebesparing, Waterontharder

Energie besparen?
Vergeet dan zeker de waterleiding niet:
Verwarm water, niet de aarde
Nu kan het, dankzij de uitgebalanceerde ECH Waterontharders - www.waterontharder.info
Energie besparen is een “hot topic” dat iedereen aangaat. Dit onderwerp laat niemand koud en de wil om energiezuinig te leven en zo het milieu te sparen is groter dan ooit.
Het wordt zelfs letterlijk een “hot” onderwerp als het gaat over het opwarmen van water. Wist u dat slechts 2 millimeter kalkafzetting op een warmte-element al zorgt voor 20% extra energieverbruik? De strijd tegen kalk is dus ook een strijd tegen energieverspilling en tegen schadelijke milieu effecten.
Met de ECH Waterontharders is kalkafzetting verleden tijd!

De ECH Waterontharder is een unieke, eenvoudige en goedkope methode om alle kalkproblemen op te lossen, zowel thuis als in de industrie. Met de ECH Waterontharder verbruikt u minder energie en bovendien verlengt u de levensduur en verbetert u de werking van heel wat huishoudtoestellen. Da’s goed voor het milieu én voor de portemonnee. 1 moduleopstelling is trouwens voldoende om heel het huis kalkvrij te maken en te houden!
Klein, gemakkelijk te plaatsen en goedkoop
Een ECH Waterontharder op de waterleiding plaatsen is kinderspel. Het is slechts een paar minuten werk en kan zonder gereedschap. Ideaal is de moduleopstelling te plaatsen net na de watermeter. Een ECH Waterontharder heeft geen stroom nodig – en werkt met een non-systemische flux – dus geen bacterievorming – en met behoud van de noodzakelijke mineralen. Ook voor de 1-malige prijs hoeft u het niet te laten. De ECH Waterontharder voor huishoudelijk gebruik, wordt snel terugverdient omdat u minder energie verbruikt.
“Dit wonderapparaat is een  klein kastje, en simpel te plaatsen zonder gereedschap - 100% veilig.”


Niets dan voordelen, overal in huis
Energiebesparing is een belangrijk voordeel, zowel voor het milieu als voor de portemonnee. Maar er is meer. Overal waar warmte en water samengaan heeft het gebruik van een ECH Waterontharder voordelen. We geven u hierbij onze top 10 van uitgesproken voordelen: 
- Besparing van meer dan € 250 per jaar, jaar in -  jaar uit.
- Het wasgoed wordt witter en voelt soepeler aan. 
- Tegels in uw badkamer of douche glanzen meer en zijn gemakkelijker te reinigen. 
- Het koffiezetapparaat loopt vlotter door. 
- Uw douchekop raakt niet meer verstopt. 
- Het zeefje van uw waterkraan slibt nooit meer dicht door kalkresten. 
- Tot wel 50 % minder waspoeder.
- Minder schrale huid.
- Solide garanties.
- Geen onderhoud - geen energieverbruik.

"Zonder de ECH Waterontharder stijgt na 1 jaar de energiebehoefte van elk toestel met een warmte-element al met 10 tot 15%”

Zo werkt het: een aparte visie op kalkbeheersing
De ECH Waterontharder is geen hocus pocus, maar een zgn. Fysisch Anti-Kalkapparaat. Het is dus door middel van een fysisch proces dat we het kalkprobleem aanpakken. Concreet berust de werking op inductie van magnetische signalen. Deze signalen worden via een uitgebalanceerd fluxsysteem op het water overgebracht. Daardoor verandert de structuur van de kalkdeeltjes (niet de samenstelling) zodat ze in het water blijven zweven en er geen kalkafzetting meer optreed. De ECH Waterontharder gebruikt ook de multi-wave techniek waardoor de werking altijd optimaal is, hoe snel het water ook door de leiding stroomt. Zelfs de al aangehechte kalk zal na verloop van tijd volledig verdwijnen.
Andere manieren om kalkaanslag te vermijden zijn oa. ionenwisselaars, koolstoffilters en oplosmiddelen. Voor huishoudelijk gebruik zijn deze niet interessant: ze zijn duur of werken onvoldoende, en bij installatie gaat vaak iets mis. De ECH Waterontharder vertrekt vanuit een heel andere visie: Kalk zit niet voor niets in het water: laat het dan zitten. Kalk stoort absoluut niet zolang het nog in het water zit, problemen zijn er alleen maar als kalk neerslaat… en dat is juist wat we met de ECH Waterontharder aanpakken.
“Kalk uit water halen is onnodig, kan schadelijk zijn en is duur. Je kan de kalk dus beter in het water laten en daar neutraliseren - zo ontstaat een win-win situatie”

Meer informatie vindt u ook op de website www.waterontharder.info 

Trefwoorden: Antikalk, Energiebesparing, Ionenwisselaar, Kalkaanslag, Milieu, Waterontharder, Water-ontharder, Waterontharders, Zoutontharder

Contact Energy Consultancy Group Waterbehandeling

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share