Loonbedrijf Stevens

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan Kokweg 4 , 9641 KT Veendam, Groningen

E-mail

Over Loonbedrijf Stevens

Loonbedrijf Stevens is een professioneel grondverzetbedrijf in Veendam dat werkzaam is in heel Nederland. Onze diensten worden door uiteenlopende opdrachtgevers ingezet als er gekozen wordt voor kwaliteit, efficiëntie en vakbekwaamheid. Ons bedrijf gelooft niet in half werk en zal te allen tijde volledige inzet tonen en streven naar het behalen van het beste resultaat voor onze klanten. Dat is onze werkethiek en daar houden wij ons aan. Wij bieden daarbij uitsluitend maatwerk en komen met creatieve oplossingen voor al uw vraagstukken. Ons bedrijf richt zich op loonwerk, grond, weg- en waterbouw, transport en de baggersector. Onze diensten worden afgenomen door aannemersbedrijven, projectontwikkelaars en lokale overheden. Dit doen we door projecten of delen van projecten aan te nemen. Als wij een gedeelte aannemen, besteden wij de overige diensten uit aan bedrijven met dezelfde werkethiek als die van ons en waar wij al jarenlang een bevredigend samenwerkingsverband hebben. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de diensten gewaarborgd blijft. Ons team van gedegen vakmensen staat u altijd met raad en daad bij. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Agricultural Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Veendam Groningen

Is Loonbedrijf Stevens in Jan Kokweg 4, Veendam Groningen 9641 KT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Veendam Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veendam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veendam Groningen, 9641 KT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817783]