Referenties

Door: Nivo Plus Events & Business Rental  15-05-2009
Trefwoorden: Beurzen, Bedrijfsfeesten, Golfsimulator Verhuur

Nintendo Wii als invulling op de vrijwilligersavond..

Het idee om een Nintendo Wii te huren ontstond toen ik het had gezien bij een spelweek in het dorp. Aangezien wij voor onze vrijwilligersavond nog een invulling zochten leek ons het inzetten van een Nintendo Wii een prima idee. Ik heb het huren als meer dan goed ervaren. Na een 1e informatiemail kreeg ik netjes antwoord, ook bij aanvullende vragen kreeg ik vrijwel direct antwoord. De apparatuur werd door ons keurig op tijd en netjes verpakt ontvangen en alles werkte zoals het behoorde. De door ons voldane borg is ook keurig op tijd weer retour gestort. Kortom het is prettig zaken doen met NivO Plus.

Dhr. P. Moonen – Swift”64 - SwifterbandWii op nieuwjaarsreceptie.

Voor de nieuwjaarsreceptie 2009 leek het ons een leuk idee om een Wii in te zetten zodat mensen het nieuwe jaar sportief konden beginnen. Aangezien wij zelf bekend zijn met fenomeen Nintendo Wii console zochten wij een bedrijf die deze consoles verhuurde. Via internet zijn wij bij de firma NivO Plus terecht gekomen. Ik heb de diensten van NivO Plus als zeer positief en bijzonder klantvriendelijk ervaren. Tevens ben ik onder de indruk van het goede contact en de follow-up, ook jullie bereikbaarheid is erg goed. Dank daarvoor.

Mevr. A. Dokter - Bestuurssecretariaat/internationale contacten - Gemeente HaaksbergenHuur Wii spelcomputers voor het actief bezig zijn door Sportdienst Hoeilaart België


Als organisator van sportkampen in onze Gemeente wilden we graag de deelnemers actief bezig laten zijn met sport en spel via de Wii spelcomputers. Aangezien we hiermee geen enkele ervaring hadden, leek ons de huur van enkele Wii's de beste oplossing. Echter in België zijn er geen verhuurbedrijven voor de Wii, maar het internet bood uitkomst. Via Google bereikten we al snel jullie website.

De prijs-kwaliteitverhouding was goed en de service betaalbaar, reden voor ons om van jullie diensten gebruik te maken.

Hetgeen wij vragen of wensen moet geleverd worden, meer hoeft het niet te zijn. Dit laatste is bij jullie zeker het geval en heeft voor ons een tevreden gevoel over jullie dienstverlening gecreëerd.

Voor de goede orde van jullie bedrijfsvoering en het vertrouwen van de klant is het handig om het referentienummer van het pakket door te geven aan de ontvanger, opdat het pakket gevolgd kan worden via track & trace. Nog mooier zal zijn om met de expediteur afspraken te kunnen maken omtrent de dag van bezorging in plaats van de dag van verzending.

Maar door jullie diensten heeft het voor ons geresulteerd in een tevreden groep deelnemende tieners. Zij vonden het allen erg leuk om aan deze activiteit deel te nemen. Mede dankzij jullie diensten is deze sportkamp zeer succesvol verlopen en hebben we inmiddels andere collega's hierop geattendeerd.

Het niet kunnen huren van Wii's in Belgïe hoeft dankzij jullie geen enkel probleem meer te zijn voor het organiseren van evenementen.

Bart Mullie - Sportdienst - Hoeilaart BelgiëOnderwijsgroep Tilburg huurt Wii spelcomputers voor activiteiten met leerlingen

Om voor onze activiteiten met de leerlingen een tweetal Wii's in te kunnen zetten, was voor ons aanleiding om jullie dienst te gebruiken.

Jullie voorwaarden zoals omschreven op de site blijken in de praktijk inderdaad zoals beloofd. Het huren van een tweetal Wii's is prettig en snel te regelen. Ook bij eventuele onduidelijkheden, een contract wat niet meteen soepel doorkomt, wordt snel geanticipeerd door even te bellen. Het geheel is prima geregeld en eveneens zo ervaren. Middels de gehuurde Wii's hebben onze leerlingen veel speelplezier ervaren en beleefd.

In voorkomende gevallen zal ik zeker jullie dienst aanbevelen aan anderen, want alles is goed geregeld, snel in huis en praktisch opgezet.

Annemarie Iersel - Onderwijsgroep -TilburgDolphin-Maritime huurt Wii spelcomputers voor Evenement in Noordwelle

Voor een evenement hadden we minimaal een tweetal Wii's nodig. Reden om op internet middels Google nadere informatie te gaan zoeken. Het fenomeen van het huren van Wii's was voor mij totaal onbekend. Via Google werd ik gelinkt naar jullie website en deze site nodigde uit tot het zoeken van telefonisch contact.

Na het telefonisch onderhoud met jullie was alles voor mij duidelijk en was ik voldoende overtuigd om van jullie diensten gebruik te moeten maken. We hebben de voorwaarden doorgenomen en geaccepteerd en zijn de relatie aangegaan. Het geheel werd als zeer prettig ervaren en de apparatuur werd op tijd en volledig volgens overeenkomst geleverd.

Het gebruik van jullie dienst heeft er zeker toe bijgedragen dat onze gasten na afloop van het evenement tevreden naar huis gingen. In voorkomende situaties zal ik zeker jullie dienstverlening en mogelijkheden aanbevelen bij anderen.

Roxanne Veerhoek Dolphin-Maritime StellendamPopulariteit Wii geeft doorslag voor een gezellig samen zijn met collega's in Driebergen

Traditiegetrouw organiseren wij aan het einde van het jaar met collega's een activiteit waarbij we gezellig samen met elkaar bezig zijn.

Dit keer hadden we voor de jaarafsluiting gekozen voor de populariteit van de Wii spelcomputer. Via Google belandden we op jullie op de website van NivO Plus. Deze site geeft duidelijk aan hetgeen verwacht en gehuurd kan worden. Er werden door ons een tweetal Wii spelcomputers gehuurd. De Wii's werden op de afgesproken tijd aangeleverd in goede, overzichtelijke koffers met een correcte handleiding.

Ondanks de zeer goede ervaring met jullie dienst en product heb ik opbouwende kritiek. Voeg aan de koffer toe een setje reservebatterijen en een indelingsfoto. Het laatste is uitermate handig om de koffer weer netjes en overzichtelijk in te kunnen pakken. Maar ondanks deze kritische noot zal ik jullie dienst desgewenst van harte aanbevelen bij anderen.

Het resultaat van het onderling samen en actief bezig zijn kan als zeer geslaagd worden beoordeeld. De collega's gingen zelf in een groep rondom de Wii's zitten om elkaar aan te moedigen tijdens hun spel. Hiermee werd het een echt groepsgebeuren, hetgeen het hoofddoel was voor deze dag. Na afloop werden de persoonlijke ervaringen enthousiast onderling gedeeld.

Fred Pullens - Ruysdael - DriebergenKaraoke op vrijwilligersfeest Buurt en Speeltuinvereniging Sappemeer

Als Buurt en Speeltuinvereniging organiseren wij regelmatig activiteiten waarbij we attracties inhuren.

Afgelopen zomer hebben wij bij NivO Plus al eens meerdere Wii spel consoles gehuurd en daarom leek het ons leuk om nu eens gebruik te maken van de Karaoke set van NivO Plus.

De dienst die zij leveren is zeer prettig, goede uitleg en grote flexibiliteit wat betreft ophalen en retourneren van de apparatuur.

Wij hebben deze keer dus een karaoke set gehuurd en deze werd erg gewaardeerd op ons vrijwilligersfeest en tot ver in de nacht is hier gebruik van gemaakt.

Andre Mulder - PMP - SappemeerZelf dia’s digitaliseren waarbij kwaliteit voorop staat.

Bij het digitaliseren van onze dia’s zocht ik een betrouwbaar bedrijf die een kwalitatieve goede dia scanner kon leveren voor 1 week.

Via Google kwam ik terecht bij NivO Plus die een voordelig huurtarief koppelen aan hun apparatuur.
Naast het voordelige huurtarief kreeg ik ook een prima persoonlijke uitleg over het gebruik van de scanner.

Hierdoor kon ik snel aan de slag en konden we ruim 1600 dia’s scannen met een goede kwaliteit.

Ik beveel deze dienst graag aan bij anderen, goede kwaliteit en service voor een voordelig tarief

J.J. van der Laan - Stadskanaal

Trefwoorden: Bedrijfsfeesten, Beurzen, Golfsimulator Verhuur, Ps3 Verhuur, Racesimulator Vehuur, Wii Verhuur,

Contact Nivo Plus Events & Business Rental

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share