www.sandersonlinetrading.nl Speelt in op feestdagen en crisis. Horloges voor bodemprijzen.

www.sandersonlinetrading.nl Speelt in op feestdagen en crisis. Horloges voor bodemprijzen. van Sanders Online Trading

Door: Sanders Online Trading  20-11-2008
Trefwoorden: Webshop, Goedkoop, Heren Horloge

Sanders Online Trading heeft met de introductie van een nieuwe partij XL Geneva horloges een goede slag geslagen.
Als eerste heeft Sanders Online Trading deze nieuwe serie geintroduceerd, de eerste reacties op deze horloges zijn geweldig. De kwaliteit is veel hoger dan de vorige serie. De nieuwe horloges zijn voorzien van een Miyota uurwerk welke onder andere ook worden gebruikt bij de welbekende Omax horloges (deze worden ook voor een dumpprijs verkocht op de website www.sandersonlinetrading.nl ) Tevens zijn de horloges voorzien van een nieuwe leren kwaliteitsband, De band en gesp zijn voorzien van het Geneva logo. De prijs van €17,95 is zo laag dat andere websites het nakijken hebben.

Stuntverkoop
Sanders Online Trading heeft wederom van vele horloges de prijs naar beneden bijgesteld. De doelstelling is horloges voor iedereen betaalbaar te maken. 'Iedereen moet zich een leuk maar vooral trendy horloge kunnen permiteren'

De Crisis op de financiele markt zorgt voor een verdere toename van de verkoop en het aantal bezoekers op de website van Sanders Online Trading. Mensen kopen nu eerder een goedkoop horloge dan veel geld uit te geven voor een duur merk, waar men eigenlijk alleen voor de naam dient te betalen.

Bij Sanders Online Trading bent u zeker van een groot assortiment horloges. Voor elke pols is een geschikt horloge! De service is geweldig goed. Voor vragen kunt u ten alle tijden contact opnemen en mag u rekenen op een snelle reactie!

Neem een kijkje op de site en overtuig uwzelf.

www.sandersonlinetrading.nl

Trefwoorden: Dames Horloge, Financiele Crisis, Goedkoop, Goedkoop Horloge, Heren Horloge, Horloge Aanbiedingen, Polshorloge, Prijsverlaging, Sandersonlinetrading, Verkoop Horloges, Webshop, Xl-horloge,