Tonkes Natuursteen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Transportweg 55 , 9645 KZ Veendam, Groningen

E-mail

Over Tonkes Natuursteen

Natuursteenbedrijf Tonkes BV in Veendam is gespecialiseerd in levering, verwerking en bewerking van natuursteen. Het natuursteenbedrijf richt zich op het realiseren van gedenkstenen, producten voor interieur en producten voor exterieur. Natuursteen is een ‘oerproduct’ met een uniek karakter, wat bijdraagt aan prachtige verwerking van het materiaal. De goed opgeleide werknemers zijn in staat zowel ‘moderne’ als ‘ambachtelijke’ opdrachten uit te voeren. Bij Tonkes wordt wekelijks 15 tot 20 ton natuursteen verwerkt, waarbij wordt geput uit een voorraad van zo’n 75 verschillende soorten.
Gedenkstenen
Natuursteenbedrijf Tonkes richt zich al sinds de oprichting van het bedrijf op het realiseren van gedenkstenen. Met behulp van moderne machines en uitvoering van handwerk, wordt de gewenste gedenksteen bewerkt en gepersonaliseerd. Door goed overleg verwezenlijkt Tonkes de gedenksteen zorgvuldig naar de wensen van de klant.
Interieur
Sinds 1990 maakt Tonkes met succes natuursteen producten voor toepassing in het interieur. Doordat alles in eigen beheer wordt geproduceerd, kan er flexibel en accuraat worden ingespeeld op specifieke wensen en bijzondere ontwerpen. Het natuursteenbedrijf realiseert een prachtig product voor uw interieur.
Exterieur
Gericht op exterieur levert Natuursteenbedrijf Tonkes veelzijdige producten voor de realisatie van terrassen, bestrating, gevels en wanden. Voor toepassing bij deur- en raamkozijnen produceert het natuursteenbedrijf dorpsels en neuten, welke ook op maat kunnen worden geleverd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Stonemason

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tonkes Natuursteen in Transportweg 55, Veendam Groningen 9645 KZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Veendam Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veendam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veendam Groningen, 9645 KZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3741089]