Wildervanck A G

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Borgerspark 2 , 9642 LN Veendam, Groningen

E-mail

Over Wildervanck A G

A.G. Wildervanck is een woonvorm voor ouderen, aangevuld met huishoudelijke en lichamelijke zorg 'op maat'. Dit kan variëren van enige ondersteuning bij de zelfzorg tot het nagenoeg geheel overnemen van deze zorg.

Op het terrein van het hoofdgebouw zijn ook aanleunwoningen en een appartementencomplex gelegen. In de nabij gelegen wijk Scheepskwartier staat nog een complex met seniorenwoningen.

In A.G. Wildervanck is een verpleegunit met twee afdelingen voor in totaal zestien psychogeriatrische cliënten. Deze woningen zijn opgezet volgens het concept kleinschalig zorg verlenen.

Naast de diensten in het verzorgingshuis en de verpleegunit zijn er ook groepsverzorging voor dementerende ouderen, thuiszorg, huishoudelijke hulp, kortdurende opname en alarmering.

De medewerkers, vrijwilligers en de 'Stichting Recreatie Activiteiten' organiseren regelmatig sociale- en culturele activiteiten.

In A.G. Wildervanck is een vestiging van het Expertise Behandelcentrum. Het EBC is een onderdeel van Zorggroep Groningen. Op de vestigingen van Zorggroep Groningen behandelen onze artsen en therapeuten de cliënten die bij ons verblijven. De volgende disciplines zijn aan het EBC verbonden: artsen, diëtisten, doktersassistenten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, geestelijk verzorgers, laborant, logopedisten, maatschappelijk werkers, psychologen, psychomotorische therapeuten, specialist ouderengeneeskunde en de tandarts. Zij zijn gespecialiseerd in de behandeling van ouderen en chronische aandoeningen en complexe zorgvragen, zoals artrose, diabetes, CVA, de ziekte van Parkinson, de ziekte van Alzheimer, osteoporose en COPD. Het EBC is er echter ook voor met name oudere wijk- en dorpsbewoners. Zij kunnen gebruik maken van onze diensten op het gebied van diëtiek, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie en psychologie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/zggroningen

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wildervanck A G in Borgerspark 2, Veendam Groningen 9642 LN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Revalidatie diensten in Veendam Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veendam Revalidatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veendam Groningen, 9642 LN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827310]