RET 2-daagse

Door: RET-training (psychologenpraktijk)  07-09-2011
Trefwoorden: Training, Supervisie, Ret

Voor professionals. Duik intensief in de theorie en praktijk van RET. Deze RET 2-daagse is bedoeld voor psychologen, trainers en coaches die in hun werk RET effectief willen leren inzetten. In twee dagen maakt u uitgebreid kennis met de theorie en techniek van RET, of kunt u uw RET vaardigheden uitbereiden.Het programma is interactief, praktisch en afwisselend, met ruimte voor eigen inbreng.  

Trefwoorden: Rationeel Emotieve Training, Rationeel-emotieve Therapie, Ret, RET Albert Ellis, RET cursus, RET Groningen, RET opleiding, RET therapie, RET training, Supervisie, Training,

Contact RET-training (psychologenpraktijk)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van RET-training (psychologenpraktijk)

13-07-2010

Individueel RET traject

Wilt u leren om produktiever te reageren, stressbestendiger te zijn of somberheid en angsten aan te pakken? Met behulp van RET kunt u een realistischere en meer flexibele houding aannemen zodat u moeilijkheden beter het hoofd kunt bieden.   


13-07-2010

RET basisopleiding met certificaat van het Albert Ellis Institute

Leer in deze basisopleiding hoe u als professional de RET op een gedegen en effectieve manier toe kunt passen. Met certficicaat van het Albert Ellis Institute.


13-07-2010

Cursus Productief Denken

Veerkrachtiger en stressbestendiger leren worden dmv een cursus? RET in een groep is dynamisch, leerzaam en inspirerend.