AM Minicars

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Papierbaan 13 A , 9672 BG Winschoten, Groningen

E-mail

Over AM Minicars

Als u op zoek bent naar een nieuwe brommobiel, kan ik u zeker helpen. A.M. Minicars is officieel dealer van Casalini en Ligier en ik kan u dus alle beschikbare modellen, kleuren en uitvoeringen leveren. Tevens kunt u bij mij terecht voor nieuwe en gebruikte brommobielen van alle verkrijgbare merken

Wilt u liever een occasion? Op de website www.amminicars.nl vindt u steeds een wisselend aanbod occasions van verschillende merken en prijsklassen. Onder het kopje 'occasion' in het menu rechtsboven kunt u het huidige aanbod zien.

Ook kunt u bij mij uw huidige brommobiel inruilen. Door de mogelijkheid tot financiering is A.M. Minicars er ook voor klanten met een wat kleinere portemonnee.

A.M. Minicars is gespecialiseerd in brommobielen. U komt dus niet terecht bij een autobedrijf dat ook brommobielen verkoopt. Ik heb hierdoor niet alleen meer kennis van zaken, maar u bent er ook van verzekerd dat u de volledige aandacht krijgt.

Persoonlijke aandacht en goede service zijn heel belangrijk bij A.M. Minicars. Bij uw bezoek aan de werkplaats kunt u rekenen op een kopje koffie of thee en een ontspannen sfeer.
U bent van harte welkom.

Omdat A.M. Minicars een eenmanszaak is, spreekt u altijd direct met de directeur, de verkoper en de monteur tegelijk. U heeft dus altijd hetzelfde aanspreekpunt, en dat is wel zo helder.
Bovendien kunt u op afspraak ook buiten werktijden langskomen in de werkplaats.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/AM-Minicars/390796551030952

Categorieën: Scooter Dealer

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is AM Minicars in Papierbaan 13 A, Winschoten Groningen 9672 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Winschoten Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Winschoten Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Winschoten Groningen, 9672 BG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824998]