Beweegcentrum Winschoten Fysio- en Manuele Therapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jachtlaan 21 , 9675 JA Winschoten, Groningen

E-mail

Over Beweegcentrum Winschoten Fysio- en Manuele Therapie

Beweegcentrum Winschoten is een praktijk voor fysiotherapie in Winschoten en heeft een ruim aanbod aan behandelmethoden. Door de diverse specialisaties zoals sportfysiotherapie, manuele therapie, handtherapie en kinderfysiotherapie ontvangt u van ons de juiste zorg op maat.
Ook als u zorg nodig heeft in verband met o.a. chronische rugpijn, diabetes, longproblemen, overgewicht, hartrevalidatie, reuma of oncologie bent u bij ons aan het juiste adres. Met medische trainingen die specifiek op uw situatie zijn afgestemd, kunt u uw conditie verbeteren en alledaagse zaken gemakkelijker doen. Of bent u als werkgever geïnteresseerd in het verminderen van ziekteverzuim dan maken wij samen met u een plan gericht op preventie en reïntegratie.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Beweegcentrum Winschoten Fysio- en Manuele Therapie in Jachtlaan 21, Winschoten Groningen 9675 JA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Winschoten Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Winschoten Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Winschoten Groningen, 9675 JA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827301]