Eefting Begrafenis- en Crematieverzorging BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oostereinde 11 , 9672 TB Winschoten, Groningen

E-mail

Over Eefting Begrafenis- en Crematieverzorging BV

Bij de keuze van een uitvaartonderneming laat u zaken als persoonlijke aandacht, flexibiliteit en vertrouwen nadrukkelijk meewegen. Dat is logisch. U wilt immers een perfecte uitvoering van uw begrafenis of crematie. Dit geldt zowel voor de nabestaanden als voor mensen die hun uitvaart van tevoren willen regelen. Wij hechten aan al deze eigenschappen de allergrootste waarde. Onze kleinschaligheid als familiebedrijf stelt ons in staat hier ruimschoots aan te voldoen.

Uitvaartverzorging Eefting bestaat uit ervaren, deskundige en gediplomeerde medewerkers, variërend van uitvaartverzorger tot chauffeur. Samen zorgen we ervoor dat elke begrafenis of crematie exact wordt uitgevoerd, zoals u of de overledene dat wenst. Zeven dagen per week, 24 uur per dag staan wij voor u klaar. Wij inventariseren welke actie eerst moet worden ondernomen en zorgen ervoor, in overleg met u, dat dit in gang wordt gezet.

Uitvaartverzorging Eefting biedt u de mogelijkheid om geheel gratis in het bezit van een wensenboekje te komen. In dit boekje kunt u in alle rust en in uw eigen vertrouwde omgeving uw persoonlijke wensen, ideeën en wijze waarop uw uitvaart er in de toekomst uit moet zien aangeven.

Na het invullen van het boekje kunt u dit thuis bewaren bij al uw andere belangrijke papieren. Wel dient u ervoor te zorgen dat uw naasten ervan op de hoogte zijn dat u in het bezit bent van het boekje. Tevens raden wij u aan het boekje bij ons te laten registreren.

Als er dan iets met u gebeurt is er voor de nabestaanden en uw uitvaartverzorger al heel veel duidelijk, zodat de uitvaart volgens uw persoonlijke wensen kan verlopen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Eefting Begrafenis- en Crematieverzorging BV in Oostereinde 11, Winschoten Groningen 9672 TB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Winschoten Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Winschoten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Winschoten Groningen, 9672 TB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819182]