Kinderopvang,KiWi (0 - 12 jaar)

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zaanstraat 47 A , 9673 CA Winschoten, Groningen

E-mail

Over Kinderopvang,KiWi (0 - 12 jaar)

Plezier, veiligheid, vertrouwen en ontwikkeling sinds 1988
Vanaf de oprichting in 1988 is Stichting Kinderopvang KiWi een begrip in het Oldambt. KiWi verzorgt opvang voor kinderen vanaf tien weken tot en met twaalf jaar. De kinderdagopvang is ingericht voor kinderen tot vier jaar en de buitenschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd.
Plezier, veiligheid, vertrouwen en ontwikkeling zijn de basis voor kinderen om zich te kunnen ontwikkelen. Kinderopvang KiWi vindt het belangrijk om actief te kijken en te luisteren naar kinderen en hen te stimuleren om hun eigen mogelijkheden te ontdekken. KiWi wil elk kind het gevoel geven: 'Ik ben ik en dat is oké’.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/beukema_h

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderopvang,KiWi (0 - 12 jaar) in Zaanstraat 47 A, Winschoten Groningen 9673 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Winschoten Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Winschoten Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Winschoten Groningen, 9673 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3771196]