Makelaardij Van der Veen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nassaustraat 18 , 9671 BW Winschoten, Groningen

E-mail

Over Makelaardij Van der Veen

Makelaardij Van der Veen te Winschoten is ruim 25 jaar een begrip in Oost-Groningen. Het NVM-lidmaatschap, een uitgebreid netwerk, een hoog opleidingsniveau en vooral een persoonlijke benadering heeft in de loop der jaren gezorgd voor veel tevreden relaties. Wij kunnen u van dienst zijn bij aankoop, verkoop, verhuur en taxaties van onroerend goed en de daarbij behorende financiële dienstverlening .

Onze diensten:
•Verkoop woningen
•Aankoopbegeleiding
•Huren van een woning
•Taxaties
•Bedrijfs onroerend goed

Taxaties

Taxeren behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van ons kantoor. Makelaar Van der Veen te Winschoten is deskundig, beschikt over de vereiste papieren en heeft kennis van de plaatselijke markt.
Om inzicht te krijgen in de waarde van het onroerend goed is een taxatie nodig. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een taxatie nodig heeft:
•de aan- en verkoop van uw woning
•financiële doeleinden: uw hypotheek, boedelverdeling (echtscheiding en/of overlijden), bedrijfsovername/opvolging
•fiscale aangelegenheden: successieaangifte, onroerend zaakbelasting
•verzekeringsdoeleinden: herbouwwaarde

U kunt ons als gecertificeerd NVM-makelaar hiervoor altijd inschakelen. Alle instanties accepteren onze zorgvuldig opgestelde rapporten.

Wat is het verschil tussen een taxatie en een waardebepaling?
Er bestaat in de praktijk onduidelijkheid over de begrippen taxatie en vrijblijvende waardebepaling. Wat is het verschil? Als u uw woning wilt gaan verkopen, wilt u weten wat uw woning nu precies waard is. Wij komen dan graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Op basis van deze waardebepaling zullen wij samen met u de eventuele vraagprijs vaststellen voor uw woning. Deze waardebepaling is in tegenstelling tot een taxatie kosteloos en vrijblijvend. Maar deze waardebepaling is niet te gebruiken voor officiële doeleinden, zoals voor uw financiering. Bij een taxatie stellen wij een uitgebreid rapport op. Dit geldt niet bij een waardebepaling.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Makelaardij-Van-der-Veen-bv-256647231083036/
Twitter: https://twitter.com/makelaarsvdVeen

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Makelaardij Van der Veen in Nassaustraat 18, Winschoten Groningen 9671 BW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Taxatie diensten in Winschoten Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Winschoten Taxatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Winschoten Groningen, 9671 BW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824445]