Folders - De Roo Bouwbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: George Martenslaan 38 , 9951 ML Winsum gn, Groningen

E-mail

Over Folders - De Roo Bouwbedrijf

Alfred Folders en Henk de Roo hebben hun expertise samengevoegd in Bouwbedrijf Folders-de Roo V.O.F. De werkzaamheden die het bouwbedrijf uitvoert zijn van uiteenlopende aard. Wij verzorgen voor u nieuwbouw, uitbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Door onze veelzijdigheid kunt u voor elke klus, groot of klein, bij ons terecht.

Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Duidelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt met ons duidelijke afspraken maken voor wat betreft de werkzaamheden, de prijs en de kwaliteit van de gebruikte materialen.

Ons bedrijf kenmerkt zich door zijn directe werkwijze. U maakt de afspraken voor de (ver)bouw direct met de uitvoerenden. Daar zitten geen schakels meer tussen. Deze werkwijze heeft als voordeel dat er zowel bij u als bij ons duidelijkheid heerst voor wat betreft de kwaliteit en de kosten. Voor ons is kwaliteit net zo belangrijk als voor u. Wij zullen onze werkzaamheden dan ook met de meest zorgvuldige aandacht uitvoeren.

Ook adviseren wij u voor wat betreft ontwerp, uitvoer-methodes en gebruikte materialen zodat uiteindelijk een optimaal resultaat en een esthetisch verantwoord beeld wordt bereikt. Wij kunnen desgewenst uw bouwplannen geheel klaar maken, inclusief teken- en berekenwerk (vergunning klaar), inclusief elektra, loodgieterswerk en dakbedekking. U kunt met een gerust hart uw verbouwingen en bouwplannen aan ons toe vertrouwen.

Desgewenst kan vòor de aanvang van werkzaamheden een zogenaamde open begroting verkregen worden. Hierin staat beschreven met welke materialen van welke kwaliteit het werk zal worden geleverd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Bouwbedrijf-Folders-de-Roo-450438501657409/

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Folders - De Roo Bouwbedrijf in George Martenslaan 38, Winsum gn Groningen 9951 ML uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Winsum gn Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Winsum gn Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Winsum gn Groningen, 9951 ML, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3789887]