Noordelijke Rentmeesters BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: J.H.Neuteboomlaan 6 , 9951 NM Winsum gn, Groningen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Noordelijke Rentmeesters BV

Noordelijke Rentmeesters B.V. is een adviesbureau voor grond- en pachtzaken, bemiddeling en taxatie. De rentmeesters van de Noordelijke Rentmeesters zijn gespecialiseerd in aan- en verkoopbemiddeling van landelijk (agrarisch) onroerend goed en productierechten, onteigeningsbegeleiding (ook binnenstedelijk), beheer van landelijk vastgoed, pacht- en erfpachtzaken, landinrichtingszaken, projectontwikkeling en taxaties.

Voor diverse particuliere, zakelijke, charitatieve en kerkelijke opdrachtgevers verzorgen wij het beheer van boerderijen.

Het werkgebied van de Noordelijke Rentmeesters strekt zich uit over geheel Noord-Nederland. Tot de opdrachtgevers behoren agrariërs, bedrijven, (rijks)overheden, de advocatuur, curatoren, particulieren, stichtingen en energietransporteurs.

De Noordelijke Rentmeesters B.V. is gevestigd in Winsum, Wildervank en Buinerveen.

Op de website vindt u meer contactgegevens.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Winsum gn Groningen

Is Noordelijke Rentmeesters BV in J.H.Neuteboomlaan 6, Winsum gn Groningen 9951 NM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Taxaties diensten in Winsum gn Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Winsum gn Taxaties per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Winsum gn Groningen, 9951 NM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3736021]