Accountantskantoor Douma & Trox

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Geert Reindersstraat 20 , 9951 CC Winsum, Groningen
Groningen Stad

E-mail

Over Accountantskantoor Douma & Trox

Het accountantskantoor is op 1 januari 2008 ontstaan door een samenwerkingsverband tussen twee Accountant-Administratieconsulenten (AA’s): Gerrit Mendelts en Theo Trox.
Door de samenwerking wordt het Accountantskantoor Mendelts voortgezet dat al vele jaren in Loppersum is gevestigd. Gerrit heeft zich per 1 januari 2009 als AA uit laten schrijven en is tot aan zijn pensionering op 20 mei 2015 nog aan ons kantoor verbonden geweest. Onder aanvoering van Theo Trox staat er binnen Accountantskantoor Mendelts & Trox een team van assistent-accountants voor u klaar: Jeroen Wichard, Mariëlle Rijskamp, Hilde Medendorp, Mariska Damstra en Kees Douma.

In het voorjaar van 2016 hebben we een tweede vestiging geopend in Winsum (GN) onder de naam Accountantskantoor Douma & Trox. Ook voor onze klanten uit Winsum en omgeving zijn we nu mooi in de buurt.
Het kantoor in Loppersum is gelegen aan de Molenweg 58, direct naast de voormalige Rabobank. In Winsum vindt u ons in het pand van makelaarskantoor Bruintjes en Keurentjes aan de Geert Reindersstraat 20.

Door onze kleinschalige organisatie zijn we in staat om flexibel te werken en staan we in heel persoonlijk contact met onze cliënten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Accountantskantoor-Douma-Trox-2087367124822549/

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Winsum Groningen

Is Accountantskantoor Douma & Trox in Geert Reindersstraat 20, Winsum Groningen 9951 CC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Winsum Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Winsum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Winsum Groningen, 9951 CC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227119]