Dijkstra Bouw

Afdrukken

Is Dijkstra Bouw incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Admiraal Helfrichstraat 10 , 9801EM Zuidhorn, Groningen
Westerkwartier

E-mail

Over Dijkstra BouwDijkstra Bouw is een bedrijf met ruime ervaring in renovatie, onderhoud, verbouw, aanbouw, afbouw en machinale houtbewerking.

Dijkstra Bouw is een bedrijf met ruime ervaring in de bouw. Wij werken met ervaren en vakbekwame timmermannen waardoor wij snel en efficiënt te werk kunnen gaan. Het bouwbedrijf is gevestigd in Zuidhorn. De oorsprong van dit bedrijf ligt in het mooie plaatsje Briltil, waar Dijkstra Bouw voorheen was gevestigd. Dit is op zo'n 10 km afstand van Groningen. Daardoor ligt ons werkgebied mooi centraal voor de provincies Groningen Friesland en Drenthe.

Wij werken met vaste onderaannemers waardoor er snel en efficiënt gewerkt kan worden aan elke verbouwing. Omdat bouwen een kostbare zaak is, helpen wij u graag met het zoeken van een oplossing binnen uw budget. Mocht u zelf mee willen werken aan uw eigen verbouwing om zo de kosten wat te drukken, dan bent u bij Dijkstra Bouw aan het juiste adres.

Wij verzorgen alles in de bouw. Van bouwaanvraag tot afwerking, van het fundament to

Kaart

Is Dijkstra Bouw in Admiraal Helfrichstraat 10, Zuidhorn Groningen 9801EM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bouw diensten in Zuidhorn Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zuidhorn Bouw per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zuidhorn Groningen, 9801EM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813617]