Fysiotherapie Hooiweg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hooiweg 2 , 9801 AJ Zuidhorn, Groningen
Westerkwartier

E-mail

Over Fysiotherapie Hooiweg

2Move is een samenwerkingsverband van 2 praktijken fysiotherapie.Het voordeel is dat u een groot aantal specialisaties op hetzelfde adres vind.

2Move biedt de cliënt meer dan de 'ouderwetse' passieve benadering: “Gaat u maar liggen, wij maken u wel beter”. Wij hebben ervaren dat een meer actieve benadering veel meer vruchten afwerpt.

Herstelde cliënten kunnen wij een vervolgtraject aanbieden in de vorm van fysio-fitness. De behaalde gezondheidswinst wordt op deze wijze gehandhaafd en/of verder uitgebouwd.

Ook mensen die willen fitnessen in een kleinschalige omgeving met professionele begeleiding en persoonlijke aandacht zijn van harte welkom.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Fysiotherapie-Hooiweg-588255421323628/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Hooiweg in Hooiweg 2, Zuidhorn Groningen 9801 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Zuidhorn Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zuidhorn Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zuidhorn Groningen, 9801 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827299]