Steun en investeer in nieuw muziek talent.

Door: Heaven Of Sounds  10-05-2007
Trefwoorden: Music, Muziek, Radio

Investeren in nieuw talent kan door aandelen te kopen van de artiest of band. Het geld dat hierbij wordt geïnvesteerd, wordt gebruikt om een album te produceren. Elke investeerder krijgt het album gratis, maar nog interessanter is dat 40% van de verkoopwinst verdeeld wordt onder de investeerders. Als dit concept zou zijn gebruikt voor bijvoorbeeld U2 dan waren hun investeerders miljonair geweest.

De essentie van de site is echter niet het maken van winst maar het steunen van nieuw talent. De ‘liefde voor de muziek’ staat bovenaan. De pas aangemelde artiesten of bands krijgen een eigen plaats op de site en kunnen door de vele downloads van hun muziek bovenaan in de Top 100 lijst komen. Hierdoor krijgt de muzikant meer aandacht waardoor meer investeerders geïnteresseerd de band of artiest te ondersteunen. Bovendien zullen de bands en artiesten gepromoot worden bij radiostations en andere gerelateerde muziek instanties om meer aandacht op hen te vestigen.

HeavenOfSounds.com is pas net begonnen en heeft nu al tien duizenen hits per dag met meer dan 100 bands en artiesten. Een ambitieuze Bart Zetstra; het is slechts een kwestie van tijd voordat het eerste talent via HeavenOfSounds.com doorbreekt.

Trefwoorden: Aandelen, Artiest, Artiesten, Artist, Artists, Band, Bands, Investing, Investment, Music, Muziek, Radio, Sellaband, Shares,

Contact Heaven Of Sounds

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share