Hoekstra Hoveniers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gaweg 8 , 9801 TC Zuidhorn, Groningen
Westerkwartier

E-mail

Over Hoekstra Hoveniers

Ontwerp.

De basis van de tuin is een goed doordacht plan. Uw wensen zijn een belangrijke inspiratiebron om tot een prettige en functionele leefruimte te komen. De vormen, het materiaalgebruik en de beplanting moeten bij elkaar passen om tot een harmonisch geheel uit te groeien.

Beplantingsplan.

Het beplantingsplan is een belangrijk onderdeel van het ontwerp. Het vereist veel vakmanschap en ervaring om de juiste planten uit te zoeken, passend bij de tuin.

Aanleg.

Of het nu gaat om de aanleg van uw hele tuin of om een gedeelte ervan, we denken graag met u mee. Van grondwerk tot het aanleggen van gazon, border, (sier)bestrating voor terras of oprit, vijvers of diverse houtwerken. Van begin tot eind zijn wij betrokken bij de uitvoering.

Heeft u zelf al ideeën hoe uw tuin eruit moet komen te zien. Heeft u al een tuinontwerp en gaat het om het aanleggen ervan? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn.

Onderhoud.

Om lang te kunnen blijven genieten van uw tuin is regelmatig en vakkundig onderhoud een voorwaarde. Zo blijft uw tuin in topconditie. Uw tuin is continue in beweging. Om ervoor te zorgen dat de tuin in optimale conditie blijft, zal er gewied, gesnoeid en bemest moeten worden. Ook als u zelf graag tuiniert, kunnen er momenten zijn waar u tijd en deskundigheid te kort komt om het onderhoud zelf uit te voeren. In dat geval bieden wij een vakkundige oplossing.

Voor en najaarsbeurten.
Onderhoudscontract.
Onderhoud wanneer u het nodig vindt.
Boomverzorging.
Stobbefrezen.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoekstra Hoveniers in Gaweg 8, Zuidhorn Groningen 9801 TC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zuidhorn Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zuidhorn Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zuidhorn Groningen, 9801 TC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3663312]