Groot Samenwerking Bedrijven-Onderwijs De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Foarryp 5 , 8857 RE Wijnaldum, Fryslân

E-mail

Over Groot Samenwerking Bedrijven-Onderwijs De

Samenwerken loont!
Ieder bedrijf en elke onderwijsinstelling zal het beamen. Succesvol ondernemen doe je nooit alleen. Natuurlijk, je dagelijkse focus ligt op het draaiende houden van je eigen ‘winkel’. Maar van tijd tot tijd is het niet alleen prettig, maar ook nog eens heel nuttig of zelfs noodzakelijk om samen met collega-ondernemers even stil te staan en vooruit te kijken. Binnen én buiten je eigen branche. Om de arbeidsmarkt onder de loep te nemen. Om bij te sturen en af te stemmen. Om te netwerken, elkaars vraagbaak en klankbord te zijn. En om nieuwe initiatieven te ontplooien om gezamenlijk sterker te staan.

Vraag is natuurlijk hoe je samenwerking, zowel binnen als buiten je eigen sector, tot stand brengt én in goede banen leid.

Bureau de Groot helpt ondernemers daar bij. Als onderzoeks- en projectmanagementbureau brengen we bedrijven onderling én bedrijven en onderwijs samen. Dat doen we vanuit de gedachte dat samenwerken loont, nieuwe kansen creëert én de regionale economie helpt versterken.
We brengen vraagstukken helder in kaart, zetten ideeën om in praktisch uitvoerbare plannen en realiseren wat we hebben geadviseerd.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Investing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Groot Samenwerking Bedrijven-Onderwijs De in Foarryp 5, Wijnaldum Fryslân 8857 RE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Adviesbureau diensten in Wijnaldum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijnaldum Adviesbureau per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817448]