Haaima Franeker BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: James Wattstraat 4 , 8801 PK Franeker, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Haaima Franeker BV

Haaima: een begrip in Friesland

Net zoals er over de Elfstedentocht, het fierljeppen, kaatsen of skûtsjesilen wordt gesproken… Zo wordt er ook over Haaima gesproken. Want Haaima, met vestigingen in Leeuwarden, Wirdum, Franeker en Burgum, is een begrip. Daar wordt iedere klant op maat bediend. Prachtige personenauto’s, bestelwagens Haaima lost elk mobiliteitsprobleem op.

Occasions en huur
Naast nieuwe auto’s verkoopt Haaima ook occasions, in veel gevallen voorzien van het zogenaamde ‘Leeuwekeur’. Een garantie voor kwaliteit. Elke auto is helemaal binnenstebuiten gekeerd voordat hij verkocht wordt. Haaima geeft op die auto’s dan ook een jaar garantie en een heel pakket aan voordelen. En wil men niet kopen? Dan kan men bij Haaima ook huren.

Werkplaats
Uiteraard beschikt Haaima ook over een eigen werkplaats. Daar worden alle voorkomende werkzaamheden verricht. De klant wordt van A tot Z geholpen. Of hij nu in een Peugeot rijdt, of op een karretje van vier wielen, dat maakt niets uit.

Instappers
Bezoek ook ons Instappersprogramma op www.instappers.nl. Een scherpe meeneemprijs, gegarandeerde km-stand, nieuwe apk, gespreide betaling, uw oude auto inruilen en NU INSTAPPEN EN WEGWEZEN! Dat zijn de kenmerken van een Haaima Instapper. Een auto die u nu koopt en gelijk mee neemt. Niet wachten op een aflevering, maar gelijk overschrijven op uw naam. Het nieuwe initiatief van Auto Haaima: Instappers
NIEUWS

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Haaima Franeker BV in James Wattstraat 4, Franeker Fryslân 8801 PK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Franeker Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Franeker Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818085]