Haaima Wirdum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Werpsterdyk 1 3 , 9088 BZ Wirdum fr, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Haaima Wirdum

Unieke samenwerking

Autobedrijven Hylkema en autobedrijven Haaima zijn een unieke samenwerking aan gegaan. Met maar liefst 7 dealerbedrijven in Friesland en 1 in de Noordoostpolder zijn wij de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Noord-Nederland. Door deze unieke samenwerking profiteert u als klant optimaal van onze onderlinge synergie.

Als kleine dealers spelen wij in op de wensen en eisen van de klant. Als unieke grote samenwerking kunnen wij deze wensen en eisen ook inwilligen. Of het nu gaat om een personenauto, bedrijfswagen of leasing. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wirdum fr Fryslân

Is Haaima Wirdum in Werpsterdyk 1 3, Wirdum fr Fryslân 9088 BZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Wirdum fr Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wirdum fr Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818003]