Hairextensions And More

Afdrukken

Is Hairextensions And More incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hairextensions And More

Hairextensions –and More is gespecialiseerd in het zetten van hairextensions. Al onze behandelingen zijn inclusief styling, knippen, garantie en een haar analyse. De hairextensions worden na het zetten in het door u gewenste model geknipt of gesneden. Ook voor de styling van uw hairextensions kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Een tussentijdse controle van uw extensions is inbegrepen. Betaalbare hairextensions tegen super kwaliteit! Creëer in een handomdraai een vol en gezond bos haar.Haren groeien gemiddeld maar 1 á 1,5 cm. per maand. Om jouw haar een flink stuk te laten groeien heb je dus een flinke dosis geduld nodig. Hairextensions kunnen dan een ideale oplossing zijn. Deze vorm van 100% natuurlijke haarverlenging is niet schadelijk voor jouw eigen haar, mits de extensions goed geplaatst en tijdig verwijderd worden. Voor de beste hairextensions wordt alleen 100% echt menselijk haar gebruikt. De aanhechting is van 100% keratine vervaardigd, hierdoor wordt een lange en sterke draagbaarheid van de haarverlenging gegarandeerd. Wij zien er naar uit u te verwelkomen in onze salon! Maak een afspraak 06-26708378

Is Hairextensions And More uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3754901]