Handelmaatschappij G. van der Linden B.V.

Afdrukken

Is Handelmaatschappij G. van der Linden B.V. incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: ABC Westland 340 Poeldijk Zuid-Holland , 2685 DD , Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Handelmaatschappij G. van der Linden B.V.

G. van der Linden b.v. is gespecialiceerd in het (klein)verpakken van groenten en fruit en in het bijzonder; sealen van o.a. komkommers, paprika en courgettes. Hierdoor wordt de houdbaarheid aanzienlijk verbeterd. Het wegen en/of tellen van producten om vervolgens te verpakken in net (met wijnglaslabel) of te verpakken in flowpack. Deze verpakkingen worden vooral gebruikt voor het verpakken van avocado, citrus, paprika, spruitjes en tomaten, maar ook b.v. kiwi, cherrytomaten, lychee en walnoten

Kaart

Is Handelmaatschappij G. van der Linden B.V. in ABC Westland 340 Poeldijk Zuid-Holland, Zuid-Holland 2685 DD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Retail diensten in Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Retail per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zuid-Holland, 2685 DD, Nederland

 • Autobedrijf Drent

  Verlengde Oosterdiep WZ 52 Barger-Compascuum Drenthe 7884 RK

 • Marakoopa

  Teugel 17 Barger-Compascuum Drenthe 7884 NC

 • H. Drent

  Postweg 118 Barger-Compascuum Drenthe 7884 PN

 • Mencke

  Verlengde Oosterdiep WZ 29 Barger-Compascuum Drenthe 7884 TM

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3837287]